Поради

Трав’яні відвари для очищення обличчя

Трав’яні відвари для очищення обличчя

Прищі можуть виникнути через неправильне харчування, порушення режиму, збої в роботі кишківника або печінки, гормональні перебудови організму. Звичайно, вирішувати, як позбавиться від гнійників, краще спільно з лікарем. Але якщо у вас немає такої можливості, то можна спробувати доступні народні засоби від прищів на обличчі.

Сік алое. Промийте листя алое прохолодною кип'яченою водою, обсушіть і покладіть на тиждень в темне місце, захищене від прямого тепла. Після цього подрібніть їх і відіжміть сік. Отриманим засобом протирайте шкіру кожен день. Алое чудово справляється із запаленнями, дезінфікує і запобігає появі нових прищів. Алое можна також використовувати в якості примочок. Кашку з листя залийте холодною водою у співвідношенні 1:5, дайте настоятися годину, прокип'ятіть 3 хвилини і процідіть.

Гіркий полин. Закип'ятіть склянку води і залийте нею 2 ст.л. трави. Настоювати годину. Настій використовується для примочок і компресів. Прекрасно бореться із запаленнями, покращує кровотік і тонізує.

Трава подорожника. Зберіть свіжий сік подорожника і протирайте ним чисте обличчя. Цей сік стимулює кровообіг і здійснює антисептичну дію.

Звіробій. Жменю сухих квіток і листя звіробою залийте 2-ма склянками окропу, кип'ятіть 25 хв, процідіть. Зранку протирайте цим відваром обличчя. Можна заготовити кубики льоду з цього відвару.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло, краса
В тему