Поради

Ефективна та проста ранкова зарядка. Починай ранок правильно!

Ефективна та проста ранкова зарядка. Починай ранок правильно!

Бадьорий початок дня - це запорука успіху, а що краще бадьорить, як не ранкова зарядка.

1.Початкове положення: ноги на ширині плечей, спина рівна, руки поставлені на бік. Спочатку опускайте голову вправо, потім вліво, стежте за тим, щоб плечі залишалися нерухомими, потім опускайте голову вперед і назад. Зробіть нахил голови в кожну сторону по 10-15 разів.

2. Початкове положення таке як і у попередній вправі, руки зігнуті в ліктях на рівні з грудьми, по два рази відводите їх різко назад, а потім розпрямляйте і теж різко відводите після цього, так 20-25 разів.

3. Розведіть ноги на ширині плечей, потім плавно нахиляйтеся вперед і намагайтеся торкнутися пальчиками підлоги, повторити 15 разів

4. Присідання: слідкуйте за тим, щоб спина була рівною, зробіть 10-15 присідань.

5. Станьте прямо, одну ногу поставте на носок і зробіть кругові рухи стопою ноги. Зробіть 15-20 разів однією ногою і стільки ж іншою.

6. Лягайте на спину, ноги зігнуті в колінах; піднімайте тулуб вгору, але лопатки відривати від підлоги не можна, так 10-15 разів

7. Ноги поставте широко і робіть перекат з однієї ноги на іншуу, опускаючись якнайнижче до підлоги, по 10 разів на кожну ногу.

8. Сядьте на підлогу, ноги прямі; тягніться вперед до носочків, 15 разів.

9. З положення лежачи на животі, руки вздовж тулуба: підведіть верхню частину тулуба разом з руками. Повернувши голову якомога більше вправо, протримайтеся довше в цьому положенні, потім - вліво, так по 5 разів на кожну сторону.

10. Зробіть декілька віджимань, бажано раз 15-20. Дівчата можуть зробити віджимання з колін.

Бажаємо здорового та бадьорого ранку!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло, зарядка
В тему