Поради

Ефективні трави для схуднення

Ефективні трави для схуднення

До літа кожна жінка намагається стати стрункішою, щоб без комплексів одягати короткі спідниці чи вузькі кофтинки. Крім фізичних вправ та активного способу життя, дієта – на першому місці, щоб швидко привести себе у форму.

Щавель

У зеленому листі щавлю міститься величезна кількість вітаміну С, який дуже необхідний організму ранньою весною. Багатий щавель і на яблучну кислоту, вітаміни групи В, калій, кальцій і магній. У цьому продукті практично немає жирів, зате присутні білки і вуглеводи.

Ревінь

У цій рослині багато грубої клітковини, яка надовго забезпечує почуття ситості і покращує роботу кишечника. Доведено, що в 100 грамах ревеню міститься добова доза вітаміну К, який захищає організм від хвороби Альцгеймера і зміцнює кістки.

Крес-салат

Про користь крес-салату відомо ще з часів Римської імперії. Ці зелені листочки багаті на вітаміни А, К, Е і С, а також фосфор, кальцій і магній. Вважається, що крес-салат покращує життєвий тонус, перешкоджає виникненню запальних процесів, а також допомагає худнути.

Черемша

Незважаючи на специфічний запах і смак, черемша славиться багатим вітамінно-мінеральним складом. Вона чинить потужну протимікробну дію, що допоможе вберегти організм від сезонних вірусів та інфекцій. Найчастіше черемшу використовують як начинку для пирогів або як інгредієнт у салатах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Харчування і дієти, схуднення
В тему

Останні матеріали