Поради

Переваги композитної черепиці

Переваги композитної черепиці

Композитна черепиця – якісний матеріал з безліччю беззаперечних переваг. Форуми будівельної тематики дають високу оцінку експлуатаційним властивостям покрівельних листів з композитним покриттям.

t1.ua та компанія «Євродах Центр» розповідають про основні достоїнства цього виду черепиці:

  • Вага. Маса композитних листів менша, ніж глиняної черепиці, в 6 разів. Тож економія часу і коштів при навантаженні, розвантаженні й транспортуванні – значна.
  • Якість покриття. Високоякісне алюмоцинкове покриття забезпечує чудовий захист від корозії. Важливий і той факт, що захисний шар зберігає свої якості протягом тривалого відрізку часу.
  • Надійність. Композитна черепиця менше піддається впливу навколишнього середовища. Стійкість до руйнівних ультрафіолетових променів дозволяє покрівлі зберігати первісний колір протягом багатьох років. А стійкість до перепадів температур, вологості й атмосферних опадів забезпечує необхідний захист від протікання і порушення цілісності покрівлі.
  • Різноманіття кольорів. Широкий вибір колірних рішень дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якого даху. Колірна гама включає як класичний діапазон кольорів, так і оригінальні рішення, які дозволяють втілити в життя цікаві дизайнерські проекти.
  • Звуко- і теплоізоляційні властивості. Шар базальтової крихти надає покрівлі хороших шумопоглинальних властивостей і значно покращує характеристики збереження тепла. Цим композитна черепиця вигідно відрізняється від металочерепиці, відомої підвищеним рівнем шуму і низькою якістю теплоізоляції.
  • Вогнестійкість. На відміну від продукції на основі бітуму, композитна черепиця не підтримує горіння і здатна стримувати поширення вогню протягом тривалого часу.
  • Розмір. Оптимальний розмір покрівельного листа дозволяє робити монтаж максимально швидко. Для порівняння, глиняна черепиця кладеться по штуці, тому процес дуже тривалий, а композитна випускається в листах площею близько 0,5 м², що дозволяє працювати з покрівлею набагато швидше. Крім того, композитна черепиця дуже зручна в монтажі завдяки можливості зміни форми, гнучкості листів, а ще їх легко різати. Навіть найскладніша конфігурація даху не викличе труднощів, і ви впораєтеся з кріпленням без спеціального обладнання і дорогого інструменту.
  • Термін служби. Завдяки технологічним особливостям виробництва термін експлуатації композитної покрівлі дуже великий. За цим показником вона значно перевершує більшість покриттів, представлених на ринку. Поступається лише покрівлям, вартість яких вища в кілька разів. Виробники дають гарантію від 35 до 50 років.

Проте слід розуміти, що фактичний термін служби, як і якість загалом, найімовірніше, значно перевищить дані, подані в гарантії.

ЩОБ ЗАМОВИТИ РІЗНІ ВИДИ ПОКРІВЛІ ТА ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ З УСІХ ЗАПИТАНЬ ПЕРЕХОДЬТЕ НА САЙТ КОМПАНІЇ www.eurodach.lutsk.ua

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Дах
В тему