Поради

П’ять предметів, які приносять нещастя в дім

П’ять предметів, які приносять нещастя в дім

Іноді, сама того не підозрюючи, людина оточує себе речами, які притягують негатив.

Ось які саме речі варто негайно викинути з дому, щоб не надбати лиха і неприємностей.

Кажуть, життя складається з чорних та білих смуг, і за періодом невдач обов'язково настануть часи безмежного щастя, успіху та інших різноманітних бонусів від долі. Але часом здається, що «чорний» період у житті якось затягнувся і світло в кінці тунелю з’явитися зовсім не поспішає. Найчастіше ми схильні звинувачувати в невдачах обставини, а ось, наприклад, фахівці з фен-шую схильні вважати, що багато в чому успіх людини (і невдачі, відповідно) залежить від того, що її оточує.

Величезну роль у цьому випадку відіграють речі, серед яких людина живе і щодня бачить у власному домі. Цілком імовірно, що ви самі заважаєте собі стати щасливим, багатим, успішним і т.д. (потрібне підкреслити), примудрившись оточити себе речами з негативною енергетикою.

Вірити чи ні в те, що звичайні, здавалося б, предмети інтер'єру здатні влаштувати в житті хаос, справа кожного, але хоча б одним оком поглянути на список речей, які, на думку фахівців в області фен-шуй, притягують нещастя, можливо ж варто. У всякому разі, ви точно нічого не втратите.

Отже, які ж речі слід негайно викинути з дому, якщо ви хочете, щоб його оминали нещастя.

Розбиті дзеркала

Про те, що в жодному разі не можна дивитися в розбите дзеркало і слід якнайшвидше викинути його, знають усі, напевно, з дитинства. Прикметі вірять багато людей і слідують пораді позбутися зіпсованого предмету (як мінімум, приводити себе в порядок перед дзеркалом, що тріснуло, точно незручно).

А наші предки вірили, що розбиті дзеркала символізують пролом у захисті і притягують нещастя. Тому необхідно стежити, щоб на них не було тріщин і сколів. В іншому випадку позбутися їх бажано якомога швидше. До речі, це стосується й інших предметів інтер'єру, що б'ються, і побутового начиння зі сколами.

Зламаний годинник

Годинник, що зупинився, слід завести якомога швидше. Якщо запустити годинниковий механізм ви самі не в силах, слід віднести годинник майстру, який це виправить. Якщо ж полагодити його неможливо, треба позбутися без жодного жалю. Час не має стояти на місці. І в прямому, і в переносному сенсах цього слова.

До речі, багато хто не радить тримати вдома і старі календарі. Минуле має поступатися місцем теперішньому.

Старі речі

Візьміть за правило утилізувати речі, якими ви не користувалися протягом 2-3 років. Кажуть, вони накопичують енергетику застою, тому і розвиток людини, оточеної цими речами, безумовно, гальмується.

Речі, у яких немає пари

Парні речі, у яких втрачено одну зі складових комплекту, необхідно відправити в сміття. Мало того, що вони навряд чи вже придатні до використання, так, за словами фахівців з фен-шуй, є відмінним «приймачем» негативної енергії і притягують неприємності.

«Мертві» речі

Композиції із сухоцвітів, якими часто люблять прикрашати будинки, виявляється, здатні притягувати всілякі біди. Те саме стосується, наприклад, опудал тварин і навіть морських ракушок. Замініть висушені квіти на живі, а ракушки, якщо все ж хочете тримати їх вдома, обов'язково ретельно і регулярно мийте і чистіть, щоб у негативної енергії не було шансу накопичитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, поради астролога, дім
В тему