Поради

Чому кіт має жити в кожному домі

Чому кіт має жити в кожному домі

Коти з давніх-давен живуть з людьми і чомусь люди погоджуються на всі ці незручності. Звичайно, можна сказати, що вся справа в тому, що коти ловлять мишей і це була дуже затребувана в господарстві звичка, але якщо подивитися з точки зору енергій, ми виявимо ще більше причин, щоб поселити кицьку вдома.

  1. Про це, мабуть, чув кожен – коти лікують. І не лише чув, а й бачив. Приходять, пригортаються до хворого місця на тілі, завмирають і стає легше. А ще може так статися, що кішка починає хворіти – тим самим, чим її господар. Вважається, що так вони беруть на себе негатив і дають можливість хазяїнові отримати більше часу, подивитися на ситуацію збоку, змінитись. Іноді навіть жертвуючи для цього своїм життям.
  2. Коти охороняють. Вони уважно вдивляються в простір і бачать на тонкому плані негативну енергію, вони стежать за тим, щоб духи, нечиста сила обходили дім стороною, щоб ніщо з потойбіччя не проникало – шиплять, ганяють, нявкають, проганяючи небезпеку. Навіть під час сну господарів вони напоготові, щоб ніщо не змогло скористатися беззахисністю та вразливістю людини. Тому сон поруч із котом особливо міцний.
  3. Коти роблять простір оселі гармонійнішим. Вони можуть налаштуватись на вібрації кожного члена сім'ї. Кішка намагається своєю присутністю створити гармонійну, доброзичливу, приємну атмосферу, вона втішає того, хто плаче, або того, кому сумно. І, звичайно ж, вони дуже чутливі до тих людей, які входять у дім – деяких вони на дух не переносять і псують їхні речі, а до когось, навпаки, одразу стрибають на коліна. По тому, як поводиться кішка, ми можемо зробити висновок – чи впускати в життя людину, чи довіряти їй? Коти наші вірні помічники та порадники у такому непростому питанні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тварини, дім, поради астролога
В тему

Останні матеріали