Поради

6 головних відтінків весни і літа 2018 року

6 головних відтінків весни і літа 2018 року

Інститут кольору Pantone двічі на рік представляє наймодніші відтінки. Переможцем 2018 року став ультрафіолет, який розташувався в палітрі під номером 18-3838. У топі опинилися побратим ультрафіолету рожевий лавандовий і квітучий крокус. Які ще відтінки будуть модними у 2018-му?

Аркадія

Аркадія – єдиний зелений відтінок, на який звернули увагу фахівці колірного Інституту. Аркадія, на світло-блакитній основі, навесні та влітку виглядатиме чисто і свіжо. В спеку він натякатиме на напівпрозору блакить теплих тропічних морів.

Злегка ліловий

Такий відтінок лілового більше нагадує колір слонової кістки. Світлий кремовий тон – чудова альтернатива білому, а ледь помітна рожева основа стане відмінним фоном для актуальних пастельних відтінків.

Іволга

Актуальний у 2018-му жовтий отримав назву на честь жовтої птахи – іволги. Цей тон споріднений з кольором жовтого пудингу: такий же насичений, але менш яскравий. Саме такий відтінок дозволяє йому вдало поєднуватися з глибокими кольорами, такими як берлінська блакить чи терпкий Greenery.

Чері

Глибокий червоний відтінок, який отримав назву чері, базується на помаранчевому кольорі. Поєднувати його з іншими яскравими тонами не рекомендується: відмінним дуетом для чері стануть коричнева гама та хакі.

Хлопчачий блакитний

Тон між синім та блакитним назвали Little boy blue. Саме цьому відтінку пророкують перше місце у списку кольорів унісекс.

Олія чилі

Терпкий і насичений відтінок, від якого наче віє пряними, палючими спеціями, отримав назву «олія чилі». Звичайно, одягнутись у речі такого кольору зважиться не кожна модниця. Проте якщо вдасться вгадати з колірною температурою олії чилі та доповнити його відтінками синього, зеленого або оранжевого, то образ стовідсотково буде неповторним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему