Поради

Тренди весни-2018

Тренди весни-2018

Слідкуєш за новинками модної індустрії, і створюється враження, що дизайнери не ставлять перед собою мету винайти щось кардинально нове або протилежне тому, що ми вже бачили. Кутюр’є працюють в одному напрямку, пропонуючи нам свіжі інтерпретації улюблених тем.

Ми виокремили для вас найцікавіші тенденції майбутнього сезону.

Новий тренч

Дизайнери не втомлюються фантазувати на тему тренча, створюючи авангардні та навіть вечірні версії класичної базової речі. Великі накладні кишені в зоні плечей у Valentino, накидка у Céline, широка бахрома у Loewe і квіткова вишивка у Alexander McQueen – у моді найбільш незвичайні моделі.

Кольорові блоки

Після недовгої перерви у моду повертається мікс чистих яскравих фарб. Здебільшого такі комплекти поєднують у собі монохромні речі різних насичених відтінків. Особливо актуальним буде поєднання рожевого та помаранчевого.

Асиметричне декольте

Асиметрія – улюблений інструмент дизайнерів у пошуках оригінального силуету. Неправильні вирізи трапляються у різних речах і завжди вигідно перетворюють пропорції.

Фіалковий колір

Серед пастельних відтінків модельєри приділили увагу ніжному фіалковому кольору – від фіолетового та бузкового до рожевого і тону білої пудри. Всі вони відмінно поєднуються між собою.

Темний денім

Незважаючи на літній сезон, дизайнери пропонують сконцентруватися на темному денімі: сарафанах із відкритими плечима, костюмах із золотими ґудзиками або комплектах із вузькими штанями і широкою курткою.

Арт-принти

Блискучі візерунки в стилі Кіта Харінга та комікси Marvel цього року перекочували на одяг. Квіткові принти теж актуальні навесні. Вони стають яскравішими та більшими.

Клітинка

Клітинка в новому сезоні не така сувора. В яскравих і пастельних тонах вона з’явилася на літніх тканинах: органзі, тонкому трикотажі та шовку. Смужка трапляється рідше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему

Останні матеріали