Поради

Визначили головний колір 2018 року

Визначили головний колір 2018 року

За версією Pantone, гуру в сфері колірних рішень, головним і трендовим відтінком 2018 року буде UltraViolet, також відомий як фіолет.

Дослідники пояснили свій вибір тим, що нинішнє суспільство не уявляє свого життя без нових технологій та поділяє ідеї Ілона Маска щодо підкорення Галактики, яка також асоціюється з UltraViolet. Окрім того, людство перебуває в духовних пошуках і фіолет, як жоден інший колір, відображає це.

Протягом багатьох сторіч кольору UltraViolet приписували містичні сили і навіть використовували для медитації. Магію цього відтінку відчуватиме і той, хто насмілиться додати до свого образу таких барв. Але далеко не кожен вдало поєднує UltraViolet з іншими кольорами. А саме від союзу фіолетового з іншими відтінками залежить привабливість образу в цілому. Тому кожному моднику буде корисно знати, з якими кольорами поєднується розкутий Violet.

Світлі варіанти

  • Білий – відмінний базовий колір. У ньому виграшно виглядають як романтичні, так і суворі ділові образи.
  • Пастельний рожевий і блакитний незамінні для аксесуарів.
  • Хочете чогось яскравого й експресивного – вам підійде жовтий. Однак слідкуйте за його кількістю в образі, адже він можете зіпсувати лук. Аби не помилитися, віддайте перевагу невеликим аксесуарам: поясу, браслету, намисту, шарфу.
  • Світло-бежевий здатен пом’якшити ефект фіолетового.

Темні тони

  • Чорний, як і білий, – це абсолютна база, яка дасть цікаве поєднання з фіолетовим. Наприклад, ви можете підібрати вечірнє плаття фіолетового кольору і доповнити його чорним жакетом, і навпаки.
  • Насичені сині тони ідеально підійдуть дівчатам із темним волоссям, зроблять образ більш глибоким і жіночним. Сміливо поєднуйте UltraViolet з відтінком морської хвилі та бірюзовим.
  • Кавові, шоколадні, коричневі – повноправні теплі кольори, які створять ідеальний образ у міжсезоння.

Ці рекомендації можна використовувати для підбору не тільки одягу, а і взуття, макіяжу та навіть кольору волосся.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему