Люди

Олег Винник: про гріхи молодості та новий кліп

Олег Винник: про гріхи молодості та новий кліп

Зовсім скоро світ побачить новий кліп Олега Винника на поп-рок композицію «Як жити без тебе». Співак вже встиг зацікавити новинами зі знімального майданчика, здивувавши шанувальників брутальним образом рокера і поділився деякими деталями сюжету.

У репертуарі Олега Винника багато рок-балад, які він виконує на сольних концертах, але телеаудиторія знає його, насамперед, за танцювальними хітами. Нова композиція і рок-н-рольна подача нового музичного шедевру розкриє для слухачів ще одну сторону творчості багатогранного артиста, пише viva.ua.

За словами співака, йому дуже близький цей стиль, і він комфортно і гармонійно відчуває себе в новому образі. Мало хто знає, що в юності Олег слухав важку музику, а свій перший досвід на сцені отримав, виступаючи в складі рок-групи і з легкістю виконуючи складні гітарні соло. Перші гроші артист заробив на весіллях і дискотеках. Гонорари 15-річний гітарист витрачав на апаратуру, нові інструменти і стильний одяг.

«Я носив рвані джинси і кросівки з різнокольоровими шнурками, беручи приклад з рок-музикантів, зокрема популярних в той час груп  Bon Jovi і Europe. Ходив з сережкою у вусі і довгим волоссям. Маму часто викликали в кабінет директора школи, але я не переживав з цього приводу, мої батьки завжди були на моєму боці, підтримували мене у всіх починаннях і експериментах. У свої чотирнадцять-п'ятнадцять думав про інше: як зробити класну пісню, круто виглядати і йти вперед», – поділився спогадами співак.

На сьогодні Олег Винник також віддає перевагу рок-музиці. У трек-листі артиста часто звучать композиції британців Muse і американців Linkin Park.

Що ж до нового кліпу, то в україномовній пісні «Як жити без тебе», автором якої традиційно є сам Олег, в черговий раз піднімається тема кохання та вірності жінці. Однак текст, який, за словами виконавця, повинен прожити кожен чоловік, набуває особливого забарвлення завдяки драйвовій рок-н-рольній подачі. Вперше в зйомках кліпу взяв участь реальний бенд Олега Винника. Згідно з однією з ліній сюжету, глядач віртуально перенесеться на рок-концерт музикантів.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему

Останні матеріали