Люди

Товсті актриси

Товсті актриси

Струнка фігура у моді! Та все таки талант відіграє головну роль у акторській майстерності. Глядач дуже вибагливий, і скоріше всього піде на фільм харизматичної, обдарованої товстої актриси, а ніж на кіно, де головна роль дісталась тупоголовій, хоча і красивій дівчині.

Матеріал пропонує ознайомитися з 5-ма жінками, з округлими формами, чия гра заворожує мільйонні аудиторії.

 

П’ята сходинка - яскрава та емоційна Ребел Вілсон

Ще одна актриса, яка тільки здобуває прихильність публіки - Ребел Вілсон. Ця австралійка стала популярною завдяки комедійним шоу. Після її переїзду в США вона відразу знялася у фільми «Подружки нареченої», який став надзвичайно успішним. І хоча ця роль була незначна, продюсери її помітили. Згодом дівчину запросили у аналогічну комедію «Холостячки».

Актриса з’явилася і у таких картинах, як дві частини фільму «Ідеальний голос» і «Кров’ю і потом: Анаболіки». Загалом, за свої 37 років, вона вже стигла знятися у 50 проектах.

Ребел Вілсон запросили знову зіграти у стрічці «Ідеальний голос 3», який вийде не екрани у грудні 2017 року. Своїм прикладом вона хоче показати дівчатам, те що вага – не головне. І якщо хлопець кидає через те, що кохана поправилась, - отже проблема у нього, а не у вас.

 

Четверте місце посідає унікальна Куін Латіфа

Ще одна красуня з пишними формами – Кін Латіфах. Справжнє ім’я цієї актриси Дана Елейн Оеунс. З дитинства дівчинка була міцною та високою. Завдяки таким фізичним даним її взяли до баскетбольної команди. Окрім цього у Кін був гарний, дзвінкий голос. Тому красуню запросили до шкільного театру. Невдовзі дівчина зайняла місце біт-боксера у жіночому музикальному гурті. Згодом побудувала успішну кар’єру співачки. Однак, багатьом глядачам вона відома за кіно роботами. Вперше на екрані вона з’явилася у 1983 році. Значні ролі зіграла майже через 10 років. Найпопулярніші її роботи: «Виклик», «Просто Райт», «Чикаго», «Остання відпустка».

Кін Латіфах, ім’я якої з арабської означає «ніжна», проявила себе не тільки як відмінна актриса комедійного жанру, але і як талановита акторка драматичного кіно. Зараз знімають новий серіал з її участю «Зірка». В 2017 році проекту дали зелене світло на другий сезон.

 

На бронзову сходинку стала ікона стилю - Опра Вінфрі

«Чорна перлина» – ось як називають телеведучу Опру Вінфрі. Про її шоу чув практично кожний. Не одноразово ця жінка посідала найрізноманітніші рейтинги. Вона очолювала список найбільш впливових знаменитостей та довгий час залишалася найбагатшою темношкірою жінкою світу.

А в дитинстві її сім’я жила дуже бідно. В 9 років дівчинку зґвалтували, а в 14 вона втекла з дому та завагітніла. Дитина померла через декілька днів. Тоді мати відправили її до батька у інший штат, де Опра продовжила навчання. Дуже скоро вона потрапила на телебачення, де відкрила свою власну передачу «Шоу Опри Вінфрі», яка принесла їй популярність. Нині жінка володіє казковими статками та іноді знімається у кіно.

Довгий час ведуча та актриса намагалася схуднути. Але згодом полюбила себе такою, яка є.

 

Срібний призер – «Леді перевтілення» Рене Зеллвегер

Мабуть, кожний знає в лице талановиту актрису та красуню - Рене Зеллвегер. Якщо більшість акторок мають схуднути до початку зйомок, то Рене поставили завдання набрати декілька зайвих кілограмів.

Актрису запросили на головну роль у фільм «Щоденник Бріджит Джонс». Героїня цієї історії – невпевнена в собі, незграбна англійка, що постійно бореться з зайвою вагою. Не дивно, що ще до початку зйомок, багато критиків провокували картині провал, адже мініатюрна Зеллвегер не пасувала на цю роль.

Для дівчини, яка завжди була худенькою та не страждала повнотою, набрати вагу стало складним завданням. За декілька місяців актриса поправилася на 13 кілограмів. А після завершення зйомок, скинула усі зайві кілограми.

Через три роки компанія випустила сиквел цієї історії і Рене знову пішла на ризикований крок та вдруге набрала вагу, після чого знову успішно схудла. У 2016 році, вийшла третя частина про Бриджет Джонс. І головну героїню знову грала крихітна Зеллвегер. Проте, тоді, у свої 47 років. Жінка не наважилася втретє піддати своє тіло таким кардинальним змінам.

За те, що Рене довела, що може бути красивою, незважаючи на те, що показує стрілка ваги – вона отримує 2-ге місце.

 

Лідер рейтингу «Товстих кіно-красунь» - королева комедії Мелісса Мак-Карті

Мабуть кожне десятиліття має своїх комедійних зірок. Безумовно, сьогодні очолює рейтинг успішних гумористів, одна із найбільш харизматичних актрис Голівуду - Мелісса Мак-Карті. Вага цієї жінки коливається у межах 120 кілограмів.

Кар’єра розпочалася з сольних виступів у Нью-йоркських клубах. Спочатку актриса грала другорядні ролі. Популярність у вузьких колах прийшла з серіалом «Дівчата Гілмор». Згодом, глядачі могли бачити її у таких фільмах, як «Запасний план», «Життя як воно є».

Більшість людей помітили Меліссу зі стартом серіалу «Майк і Моллі», де їй запропонували головну роль. Незважаючи на те, що жарти критикам здалися старими, а сюжет банальним, аудиторії ідея проекту сподобалася.

Справжнім проривом став фільм - «Дівич-вечір у Вегасі», де Мелісса виконала роль однієї з подруг нареченої.

У 2012 році почалися зйомки картини «Піймай шахрайку, якщо зможеш». Хоча фільм не виправдав очікувань публіки, спеціалісти відзначили відмінну роботу актриси. Критик Рекс Рид, тоді зазначив, що жінки з зовнішністю Мелісси Мак-Карті не повинні з’являтися на екрані. Через цей коментар, чоловіка згодом засуджувало декілька популярних видань.

Далі випустили фільм «Озброєні та небезпечні», «Похмілля: Частина III». А у 2015 вийшла картина «Шпигунка», яку високо оцінили, як кінокритики, так і глядачі. 2016 рік відзначився комедією «Мисливці за привидами».

У свої 47 Мелісса заявляє, що щодня працює над своїм тілом, однак не вважає, що на фігуру варто витрачати увесь вільний час та сили.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему