Люди

73-річна пенсіонерка фотографується голою і має 28-річного коханця

73-річна пенсіонерка фотографується голою і має 28-річного коханця

Киянка Олена Волк – нова зірка соціальних мереж. Їй 73, проте вона – бажана гостя на всіх модних тусовках і завжди в центрі уваги. Популярність прийшла до Олени лише кілька років тому, коли вона знялася зовсім без одягу, чим спричинила справжній фурор. Цікаво, що до смерті чоловіка Олена була скромною і непомітною...

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

«У мене немає конкуренток навіть у нічних клубах»

Пафосна, яскрава і розкута – саме так нині охарактеризовує себе Олена. Вона ні хвилини не може сидіти на одному місці вдома, як часто це роблять інші пенсіонери. Їй постійно потрібен рух.

–  Після смерті чоловіка я повністю змінила свій спосіб життя. Його не стало 18 років тому. Дітей у мене немає, тому я почала жити в своє задоволення. Стала яскраво фарбуватися та одягатися. Почала відвідувати різні тусовки,  – розповідає жінка.

Олена і справді вибивається з образу типової пенсіонерки: масивні сережки, яскравий макіяж, манікюр і досить відвертий стиль одягу. Цього року їй виповнюється 74 роки, і при цьому вона активно знімається в рекламі, кіно, бере участь в показах мод і ню-фотосесіях, танцює в нічних клубах і будує успішну кар’єру блогерки в мережі Тік-Ток. Вона запевняє, що спеціально нічого не робить для омолодження, бо їй подобається природне старіння.

 – Я бачу багато дівчаток, на яких вже в 30 років страшно дивитися. Вони мають жахливий вигляд – у всіх однакові обличчя, губи, сідниці і груди. А найголовніше – вони втрачають свою індивідуальність. Я, наприклад, засмагаю на пляжі дуже відверто, і подобаюся всім і без ін’єкцій. У мене немає конкуренток, навіть в нічних клубах. І навіть зараз, в 73 роки, мене випускають на подіум Ukrainian Fashion Week. У мене є свій майстер манікюру в салоні. Але взагалі я нічого не витрачаю на зовнішність, мене просто люблять всі майстри. Послуги безкоштовні. Я майже нічого не купую з одягу – мені все дарують, – продовжує наша героїня.

Жінка додає: їсть все, що хоче, спить менше від п’яти годин на добу. Книг не читає і серіалів не дивиться. Шість місяців на рік вона проводить на пляжі. А в нічних клубах – завжди в центрі уваги.

Ставлять прогули на кладовищі

– Я в 32 роки вийшла заміж і присвятила себе своєму чоловіку. 25 років я прожила в шлюбі і здійснила подвиг дружини – я мовчала. А він був крутий, стильний, міг собі все дозволити. В 60 років він все ще танцював рок-н-рол. Його вже 18 років як немає на цьому світі, а біля мене зараз крутяться тільки молоді хлопці,  – каже Олена.

І справді, уже тривалий час пенсіонерку помічають у компанії молодого чоловіка Богдана Безпалова. Вона називає його коханцем, а він її – дружиною. Вони не приховують відвертих обіймів та різниці у 45 років. Йому – 28, їй – 73.

– Коханню усі роки покірні, – каже парочка.

Олена розповідає, що вони уже два роки у цивільному шлюбі. І не відомо – чи то у них дійсно стосунки, чи це просто такий спільний проєкт задля мільйонних переглядів у мережі. Але одні їхні підписники обожнюють спостерігати за відео цієї парочки і порівнюють Олену з голлівудськими зірками, інші обурюються і критикують її за надто відверті фото. Хлопця називають альфонсом, а їй ставлять прогули на кладовищі.

–  Мені подобається бути яскравою жінкою, і цим я хочу надихнути інших на пригоди. Секрет моєї молодості у любові до життя, коли людина любить життя, то цю людину люблять всі. Саме тому мої фанати – від 10 років і до безкінечності. Мене на вулиці зупиняють прості люди і дякують мені, бо вони розуміють, що вони так жити у 73 роки не зможуть. Але я почуваюсь не більше як на 25 років,  – запевняє епатажна жінка.

Сам Роман Беспалов розповідає, що лише за 1,5 місяця кількість їхніх підписників зросла на 110 тисяч, і це величезна аудиторія.

– Недавно нам написала 67-річна жінка і подякувала, що саме завдяки нам і нашим відео вона прийняла пропозицію руки і серця, на яку довго не наважувалася, боячись людського пересуду. Чомусь у нас прийнято вважати, що людину 40 плюс потрібно списувати. Але наш з Оленою меседж людям  такий: «Жити на повну, не залежно від віку!»

Ганна Лісова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему