Люди

Діма Коляденко зізнався в контактах із вищими силами!

Діма Коляденко зізнався в контактах із вищими силами!

Дмитра Коляденка називають одним з найепатажніших шоуменів української естради, і недаремно. Цей талановитий співак та хореограф завжди знає, чим здивувати публіку.

 

Дімо, кажуть, у кожної людини є свій ангел-охоронець. Ви теж так вважаєте?

– Звичайно. Я теж його маю. І навіть не одного! У мене їх… (рахує подумки) десь п’ятеро. Так, точно п’ятеро.

Чи відчуваєте їхню присутність?

– Звісно. Вони завжди зі мною. Не лишають мене ні на хвилину, ні на секунду, ні на мить. Дуже багато разів доля посилала мені випробування. Я падав, ангели-охоронці мене піднімали. Я обтрушувався. Вони самі вдягали мені корону. І я йшов далі. Потім ­– нове випробування. Ще болючіше падіння. Знову ангели-охоронці допомагають підвестися. І так триває весь час.

А життя вони Вам рятували?

– Було й таке.

– Можливо, пригадаєте якісь надзвичайні моменти, коли…

– …В мене, ви знаєте, і тата немає, і мами. І брата, на жаль… Мені було дуже погано. І дружина одна покинула. Друга залишила. Для чоловіка це найжахливіше: коли йдуть близькі, рідні люди.

Ті найдорожчі, котрі уже на небесах, до вас уві сні приходять підказати, від чогось застерегти? Мама чи тато?..

– А ось це вже таємниця. Ось цього вже не розповім. Тому що це дуже… Як би сказати… дуже особисте.

Але розкрию вам дещо більше! Колись я навіть чув голоси вищих сил! Ми посварилися з Ірою Білик. У той момент я пішов спати у велику кімнату. А Іра пішла до спальні. І я почув (мені на вухо прозвучало) низьким бархатним голосом одне слово: «Не во-лай…» Тоді я справді сильно кричав на Іру. Мене переповнювало дуже багато емоцій. Багато ревнощів і пристрасті. …Саме тоді, до речі, вперше збагнув: я людина, яка чує вищі сили!

А у різного виду знаки, символи вірите? Адже творчі особистості дуже забобонні.

– Я теж не виняток. Тому стежу, аби під час виступу навіть на сцену виходити саме з правої ноги.

Та якщо забули?

– За таке не забуваю. Втім, якщо стається по-іншому – перехрестився й пішов далі (сміється, – авт.).

У Вас дуже колоритне українське прізвище – Коляденко. Цікаво, у дитинстві випадало на різдвяні свята колядувати?

– Я вам скажу так: моє прізвище – І-С-Т-О-Р-И-Ч-Н-Е! Україна пішла від Коляденка! Найголовніший козак на Запоріжжі мав таке прізвище. І в честь нього я навіть записав україномовну пісню «Гасимося». Дуже веселу. Дуже «заводну». Голосиста жіночка мені в цій пісні допомагає і заводить колоритним народним співом: «Їхали козаки. Це не мій миленький. Люблю Коляденка. Він такий гарненький!» Але не подумайте (сміється, – авт.): це не про мене – «гарненький». То якраз про мого прапрапрадіда, який керував у Запорізькій Січі.

–  Тобто Діма Коляденко вже радує шанувальників «свіжаком», у вигляді міксу сучасних ритмів і народних?!

– Мало того, я вже співаю українською мовою! Восени, коли гостював у Луцьку, спеціально для волинян виконав аж дві пісні українською.

О-о! Приємно!

– Та-а-ак (усміхається, – авт.). Це все завдяки Україні. Завдяки моїм україномовним шанувальників, серед яких дуже багато волинян. Ну і, звісно, дякуючи моєму українському корінню.

Ви такий позитивний. Такий оптиміст по життю. А що загалом для Вас – щастя?

– Для мене (як і, думаю, для всіх артистів) щастя бути сьогодні в Києві, завтра – на Волині, післязавтра – в Одесі й, де б не був, завжди повертатися з виступів із думкою, що на мене чекають удома син, імператорський пікінес і моє телебачення.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему