Люди

Як зізнаються у коханні голлівудські зірки?

Як зізнаються у коханні голлівудські зірки?

Кохання – велике почуття! Воно однаково легко підкорює як простих людей, так і зірок світового масштабу. Тож як зізнаються у коханні голлівудські зірки?

Часи довгих любовних листів, написаних від руки красивим почерком в минулому. Нині знаменитості зізнаються у своїх почуттях у Instagram, даючи інтерв’ю та підносячи коханим нестандартні подарунки.

Брюс Вілліс і Емма Хемінг-Вілліс

Звичайно, Емма знала Брюса за довго до їхнього знайомства. В підлітковому віці вся її кімната була обвішана плакатами з міцним горішком. Тому, коли випала можливість попрацювати на одному знімальному майданчику з селебреті, Хемінг без роздумів погодилася.

Брюс не помічав дівчину, а ж доки: йшов дощ, чоловік короткими перебіжками добирався від машини до знімального павільйону, а Емма без парасольки йшла по калюжах босоніж і посміхалася.

З того дня Міцний горішок почав залицятися до Емми, однак та вирішила: здасться лише тоді, коли Брюс безповоротно закохається в неї.

Навіть не зважаючи на різницю у 23 роки, пара одружилася. Весілля відбулося 21 березня 2009 року, відразу після дня народження Вілліса. Тоді він сказав:

«Емма – найпрекрасніший подарунок до мого дня народження!».

У Емми і Брюса дві дочки.

І якщо інші знаменитості зізнаються в коханні словами, підхід Брюса був нестандартним. У 2012 році актор випустив жіночий парфум під назвою «Lovingly», тобто «З любов’ю». Вілліс присвятив аромат своїй дружині Еммі Хемінг-Вілліс.

Читайте також:

Джессіка Альба та Кеш Воррен

У 2004 році студія 20th Century Fox вирішила екранізувати історію про Фантастичну четвірку супергероїв. Про роль Сьюзен Шторм, – дівчини-невидимки, мріяли такі голлівудські красуня як Кейт Босуорт і Рейчел МакАдамс. Однак робота дісталася миловидній улюблениці мільйонів Джессіці Альбі.

Асистентом режисера став Кеш Воррен, персона якого була непривабливою для публіки та журналістів.

Хоча молоді люди почали зустрічатися, ЗМІ та фанати скептично ставилися до цього роману. Союз Джесс та Кеша вважали безперспективним та швидкоплинним. Відтак, новина про те, що парочка заручилася стала справжнім шоком для публіки. А 19 травня 2008 року Джессіка і Кеш таємно одружилися у будівлі суду в Беверлі-Хіллз. Скромна церемонія тривала 40 хвилин. Наречений був у білій сорочці і коричневих брюках, а новоспечена дружина одягнула просте блакитне плаття, а волосся зав’язані в високий хвіст.

Хоча подружжю провокували швидке розлучення, пара стала еталоном ідеальної голлівудської сім’ї.

Нині пара виховує двох доньок та сина.

Святкуючи п’яту річницю подружнього життя Джессіка опублікувала в Instagram фото колаж та доповнила його освідченням у коханні:

«З річницею, моя любов, моє серце, мій кращий друг, моя довіра, моє все! Кеш Воррен, я люблю тебе!»

Відповідь чоловіка була не менш зворушливою:

«П’ять років тому я одружився на своїй спорідненої душі! І щось моє волосся з тих пір швидко посивіли! Хто знає, в чому тут справа... :)».

Перед народженням третьої дитини, в одному з інтерв’ю, Кеш зізнався:

«Я завжди дивувався її сексуальності! Я до сих пір не перестаю цьому дивуватися, вона дуже красива і з кожним роком стає тільки краще. Щоранку я дивуюся цьому, коли прокидаюся поруч з нею. Мене також вражає, як їй вдається так добре справлятися з мільйоном справ. У неї завжди це добре виходило».

Ніжно та мило привітав чоловік кохану з 37-м днем народження:

«Я писав це минулої ночі. Любов моя, зараз ти спиш, як і наші дочки на сусідніх ліжках. Але мені здається, це найкращий час, щоб звернутися до тебе. Сьогодні твій День народження. І я кажу це щороку, але час йде так швидко. Я дуже тебе кохаю, і мої почуття сильнішають з кожним днем. Тепер ми будемо ще 365 днів разом. Це щастя – мати сім’ю, і знати, що наші почуття взаємні. Я обіцяю дорожити кожним моментом і днем, проведеним з тобою. З Днем народження!».

Девід і Вікторія Бекхем

Вони познайомились заочно: футболіст виділив Вікторію Адамс з учасниць групи Spice Girls. Вікторія помітила Девіда, коли прийшла на благодійний матч за участю «Манчестер Юнайтед».

Після того матчу Вікі запросили за куліси, там знаменитості познайомилися і обмінялися телефонними номерами. А приїхавши додому, Девід переписав номер Вікторії на шести аркушах паперу, щоб не загубити.

Вони одружилися 4 липня 1999 року. У пари три сина та донька.

«Прожити в шлюбі стільки років, скільки прожили ми, – це завжди важка робота, – каже Бекхем. – З роками вона стає тільки складнішою».

У Бекхема свій спосіб зізнаватися у коханні дружині. На тілі спортсмена красується ім’я його Вікі індійськими буквами і троянди до 10-річного ювілею їхнього весілля. На лівій руці зображено слово «Love» в перекладі – любов і ластівка.

Також у Бекхемів є кілька парних татуювань, що відображають їх взаємні почуття.

Загалом у Девіда 17 тату.

Читайте також:

Ештон Кутчер і Міла Куніс

Ці двоє познайомилися ще підлітками. Майбутнє подружжя працювало разом у серіал «Шоу 70-х», який розповідав про життя підлітків. У комедійному ситком 14-річна Міла та 19-річний Ештон грали закоханих, часто цілувалися перед камерою та абсолютно нічого не відчували один до одного у реальному житті. До слова, перший поцілунок їхніх героїв був для Куніс просто першим.

Кутчер згодом згадував, що був здивований акторською майстерністю «маленької дівчинки». А першою думкою дівчини про партнера було: «Милий хлопець з модельною зовнішністю».

Після завершення роботи у шоу, актори рідко переписувалися, практично не спілкувалися по телефоні та взагалі не бачилися.

Після цього Ештон одружився з старшою на 15 років Деми Мур, а Куніс застрягла у романі з Маколеєм Калкіним.

Ніби змовившись у 2010-2011 роках Ештон та Міла розірвали свої стосунки. І знову ж так, ніби навмисно, у 2011-му парочка знімається у двох, схожих за сюжетною ідеєю фільмах «Секс по дружбі» та «Більше ніж секс».

І от, у 2012, доля звела їх на вечірці:

«У той момент у мене подих перехопило – боже, який же він красень! Немов очі відкрилися. Прямо як в кіно: стою ні жива ні мертва і витріщаюся на нього. І немов метелики в животі пурхають...», – згодом згадувала цю зустріч Міла. «Найдивнішим було те, що я задивилася на хлопця, якого знала все життя», – додала вона.

Ту ніч вони провели разом, а на ранок вирішили: у них буде секс по дружбі, як і у героїв комедій в яких вони знімалися.

Та дуже скоро обоє втомилися від побачень на стороні і захотіли «ексклюзивних прав» один на одного.

А вже у лютому 2014 року пара заручилася. Того ж року у жовтні у них народилася донька. Весілля закохані зіграли у липні 2015. А ще рік потому у подружжя народився син.

В одному з інтерв’ю жінка зазналася:

«Мати такого партнера – щастя, я справді щаслива».

«Мені подобається мій чоловік... Я дійсно люблю його. Ми одружені лише три роки, так що ми ще молодята. Тому я все ще закохана в нього. Чи діє він мені на нерви? Кожен день!»

Також Міла згадувала:

«Так, в шоу ми цілувалися, але між нами не було ніяких почуттів. У цю історію ніхто не вірить, але це правда. Між нами нічого не було. Єдине, про що я зараз жалію: ми б могли провести разом на 20 років більше.

Але ми б ніколи не були разом, якщо б не пройшли через все, що сталося в нашому житті, щоб стати тими, ким ми стали, коли зійшлися»

А у 2017 Міла та Ештон відвідали батьківщину Куніс – Чернівці.

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл

Вони зустрілися в січні 2007 року на вечірці з нагоди закриття церемонії «Золотий Глобус».

«В нашій зустрічі не було нічого «зоряного». Це було дуже не по-голлівудськи, так би мовити. Ми зустрілися і розговорилися. Потім я попросив свого друга запитати у Джесіки, чи можу я їй зателефонувати. Мій приятель поцікавився у неї, вона відповіла «так», і я покликав її на побачення», – згадував Джастін

Їхній роман спочатку був таємницею. Коли ж ЗМІ дізналися про пару, то провокували їм швидкий розрив. Але у 2010 році в інтерв’ю журналу Vogue Джессіка заявила:

«Джастін – найдорожче, найважливіше, що є у мене в житті».

Тим не менше, у 2011 році вони розійшлися. Тоді їхнє рішення Джес коментувала так:

«Що значить «бути заміжньою»? Це означає, що завжди є хтось, хто допоможе відкрити банку з солоними огірками... з ким можна розділити і погане і хороше, відправитися на пошуки пригод. Купуватися голим, наприклад. Але я поки до цього не готова, у нас обох дуже багато роботи, ми ж майже не буваємо вдома!».

Та вже кілька місяців по тому зірки помирилися і 19 жовтня 2012 року одружилися в Італії. Спеціально для свята Джастін написав коханій пісню. Зараз пара виховує сина.

«Кожен раз, як у мене з’являється можливість поглянути на неї, коли вона цього не бачить, – це той момент, в який розумієш, що прийняв найвірніше рішення в своєму житті. Я одружився на Джессіці, і це був дійсно вартий вчинок! Тому що вона так само, як і я їй, мені підходить... Добре одружитися на своєму другові», – ділиться співак.

Читайте також:

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему