Відео

Вподобай своє - музичні новинки від українських музикантів (відео)

Вподобай своє - музичні новинки від українських музикантів (відео)

Початок року порадував нас, любителів української пісні, численними новинками на будь-який смак. З'явилося багато нових виконавців і груп, яким вдалося заявити про себе досить голосно. 

Проникливий дует Сашка Положинського та Арсена Мірзояна, лірична композиція Gaitana та "небуденний" EP від Макса Пташника. 

Слухаємо та насолоджуємось!

Арсен Мірзоян та Сашко Положинський – Фура і артисти.

Українські артисти та хороші друзі Арсеній Мірзоян і Олександр Положинський презентували дуетну пісню "Фура і Артисти" до річниці смерті Кузьми Скрябіна. Композиція присвячена всім музикантам, що рано пішли з життя.

 

Gaitana – Обійми, не відпускай.

Відома українська зірка Гайтана потішила шанувальників нової україномовною піснею "Обійми, не відпускай", яка особливо актуальна напередодні Дня Святого Валентина.

 

Dima Libra – Вплив.

Талановитий Dima Libra (Дмитро Іващенко), якого запам'ятали за участюк в Голос країни, презентував свій другий кліп на пісню "Вплив". Автором тексту та музики новинки став сам Dima Libra, взявши за основу історію з особистого досвіду. 

 

LUMIERE – Схожа на Дощ.

Рок-гурт на чолі з артистом Романом Веремейчиком, який прославився після участі в Х-факторі, представив нову проникливу пісню "Схожа на Дощ". 

 

Anna PETRAsh – Запали.

Сингл "Запали" є нагадуванням про те, что все починається з власного настрою. Нумо запалювати разом!

 

Фranko' – Перегони.

Запорізькі інді-рокери Фranko' презентували сингл "Перегони". Проникливий вокал та якісна музика вас зачарують.

 

SpivOberta – Ти У Моїх Руках.

Молодий та неординарний гурту SpivOberta із міста Добропілля представив пісню "Ти У Моїх Руках", яка стала частиною двопісенного синглу "Лови Погляд".

 

Артем Кондратюк – Все буде гаразд.

 Музикант презентував сонячний сингл під назвою "Все буде гаразд", який переконує, що за кожною зимою обов'язково приходить весна, а за будь-якими труднощами слідує "біла смуга". 

 

Чумацький Шлях (CH SH) – Віддай.

Пісня розповідає про час, який ми не в змозі контролювати, адже ніхто не знає, чи буде завтра у нас можливість завершити справи, відкладені на потім. Слушні слова + потужна музика .

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему