3 – 4 картоплини відварити, потовкти, додати 150 г вареної перекрученої печінки, перекрутити до золотистого підсмажену цибулю.
Про це йдеться у газеті "Твій вибір".
0,5 кг яблук почистити, нарізати соломкою або крупно потерти, пересипати цукром, через 15 хв відцідити, можна додати корицю.
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova.jpg)
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova_mob.jpg)
Цибулю, болгарський перець та печериці нарізати кубиками, злегка обсмажити, додати посічену петрушку і м’який сир.
Капусту й цибулю дрібно порізати, обсмажити, з’єднати із м’ясним фаршем.
Квасолю відварити, потовкти, змішати з підсмаженою цибулею та вареними грибами.
Гарбуз потерти, посолити (чи поцукрити), через 30 хв. відтиснути. В солоний додати часник і петрушку, в солодкий – ваніль і корицю.
250 г маку перемолоти, залити 100 мл окропу, вкутати на 20 хв., додати 0,5 скл. цукру або 3 ст. ложки повидла і 2 ст. ложки манки (за потреби долити окропу). Можна додати цедру апельсина або лимона.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.