5 Січня 2021
Новини

Ці чотири відтінки волосся, які личать абсолютно всім

Ці чотири відтінки волосся, які личать абсолютно всім

Якщо у тебе є страх скоїти помилку при виборі тону волосся до відтінку шкіри або улюблених квітів на одязі, можна сміливо зупинити вибір на одному із цих чотирьох відтінків – вони личать усім!

Зіркова стилістка і колористка Ріта Хазан розказала про універсальні відтінки, які створять вдалий і стильний лук, незалежно від початкових тонів волосся і шкіри.

Шоколадно-коричневий

З усіх варіантів темних відтінків цей – найуніверсальніший. Він чудово виглядає і на людях зі світлим пігментом шкіри, і на смаглявих. Він підкреслює глибину карих, вдало виділяє яскравість блакитних і зелених очей. З ним можна обіграти об’єм зачіски за допомогою балаяжу. Саме цей відтінок ніколи не виходить з моди.

Темно-русявий з золотими відблисками

Хоча багато дівчат вважають темно-русявий  нудним і намагаються перейти або в світлішу гаму, або в темнішу. Але, варто зазначити, що в обох випадках вони приречені на регулярне підфарбовування коренів волосся або на недоглянутий вигляд зачіски з відрослими корінням. Тим часом темно-русявий – це просто ідеальний базовий тон. Він нейтральний за пігментом. Тож його треба просто трохи освіжити золотистими пасмами, і твій новий образ буде неперевершеним!

Медовий блонд

Цей відтінок у фарбуванні волосся – це як блакитні джинси у твоєму гардеробі. Бо ж з ним поєднується абсолютно все! У чому полягає різниця між медовим блондом і золотистим? Медовий – глибший і з червонуватим пігментом, він – тепліший, а це робить його цілковито універсальним і вигідно підкреслює шкіру і очі.

Натуральний русявий

Зараз всі прагнуть до натуральності, а русявий – найчистіший і найприродніший із усіх відтінків волосся. Його не радять тільки смаглявим брюнеткам, бо їх «оливкова» шкіра буде виглядати дещо землистою на контрасті з волоссям. А для всіх інших це ідеальний вибір.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, Волосся, Зачіски
В тему