Коричневі та білі яйця: які варто купувати і чому
Коли справа доходить до покупки яєць, більшість віддає перевагу звичці. При цьому колір не має великого значення.
Коричневі і білі яйця можуть виглядати по-різному, але з точки зору смаку, наявності поживних речовин і особливостей використання, вони однакові. Так вважає Кен Кліппен, президент Національної асоціації яєчних фермерів США.
Шкаралупа стає коричневою при наявності в ній особливого пігменту. У більшості випадків це лише підказує про зовнішній вигляд курки, яка їх знесла. Найчастіше темніші породи відкладають темніші яйця.
На думку Кліппена, найважливіше при покупці яєць – їхня свіжість. Хоча смакові тести показали, що більшість людей не можуть відчути різницю між свіжим яйцем і яйцем старішим, вона є в текстурі.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.