26 Грудня 2019
Новини

Молодик 26 грудня: що варто зробити

Молодик 26 грудня: що варто зробити

Вранці 26 грудня над Україною зійде останній молодик у 2019 році.

Люди здавна звертали увагу на силу Місяця, наприклад, приливи та відливи, проте, не виключено, що певна фаза супутника Землі по-інакшому впливає на жителів нашої планети. Цікаво, що перші місячні календарі були жіночими, адже кількість днів у жіночому циклі у більшості випадків збігається з рухом Місяця.

Молодик або молодий Місяць традиційно асоціюється з закладенням чогось нового, плануванням на прийдешній, як би дивно це не звучало, місячний місяць, можливостями та потенціалом. А от різких рухів робити не варто у цей місячний період — краще почекати до тих пір, коли Місяць почне зростати. Триває молодик переважно три дні.

Не варто скидати з рахунків і нинішнє затемнення, яке тільки підсилить місячні енергії. 

Також кілька місячних днів закінчення та початку молодика традиційно називаються «днями Гекати», бо це темні дні, коли можливі сварки та конфлікти. У грецької богині Гекати було три обличчя, тому не важко пов’язати її із рухом Місяця по небосхилу.

Додамо, що люди, які народжені у молодик, схильні до дитячого здивування навіть у серйозних життєвих ситуаціях. Дізнатися, яка фаза Місяця була у день вашого народження можна за допомогою

Які ж практики є доречними у період молодого Місяця?

  • По-перше, молодик — це хороший час для того, щоб загадувати бажання. Щоправда, у цей місячний день не варто почитати конкретні дії для того, щоб ваше бажання таки стало реальністю. Краще просто порозмірковуйте про ваші бажання. Пам’ятайте про те, що слід обережними зі своїми бажаннями, тому коли про щось мрієте, то чітко формулюйте бажання.
  • По-друге, перший день нового Місяця підходить для будування планів. Наприклад, ви можете завести собі місячний щоденник, куди будете записувати плани на місяць і щомісяця обновляти такий записник, викреслюючи те, що вже збулося.
  • По-третє, перший день молодика у грудні хороший для аналізу ваших дій протягом місячного місяця. Зафіксуйте інформацію про те, як ви почуваєтеся у той чи інший день і порівняйте це з тим, який день місячного календаря «змушує» вас так поводитися.

Оскільки маємо поєднання молодика та сонячного затемнення, про що йшлося вище, то доречно вранці 26 грудня, прийняти душ, щоб очиститися від негативних енергій. Також можна постувати або вживати легку їжу.

Для людей, як полюбляють енергетичні практики, цілком виправданим буде ранкова медитація, слухання мантр та читання молитов.

Можна здійснити й спеціальний ритуал, щоб «притягнути» для себе прибутки на енергетичному місячному рівні. Для цього у молодик покладіть на підвіконня гаманець з купюрою великого номіналу і уявляйте, що сила Місяця «заряджає» ці гроші. Також уявляйте, що саме ця купюра допомагатиме привабити у ваше життя достаток.

Гарного вам молодика у грудні!

Олена Кузьмич, кандидатка філологічних наук, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, місячний календар
В тему

Останні матеріали