Поради

Як насправді діє любовний приворот

Як насправді діє любовний приворот

Приворот може призвести до серйозних проблем як для привороженого, так і для того, хто приворожив.

Багато дівчат у гонитві за щастям в особистому житті йдуть на радикальні заходи, наприклад любовні привороти. Однак більшість не усвідомлюють те, чим це загрожує, тому що не знають їх принцип дії.

Які бувають привороти

Сучасні чорні маги можуть надати послуги з різних приворотів: по фотографії, волоссю, ляльці вуду і навіть через кров. Усі ритуали виглядають по-різному і мають різну силу, але принцип дії той самий.

Екстрасенси впевнені, що багато людей гинуть через привороти. Справа в тому, що вони діють не лише на фізичному рівні, а й на психологічному. А приворот працює, як і будь-який чорний ритуал – щоби щось отримати, треба щось віддати.

Як діє любовний приворот

Існує кілька стадій любовного привороту. У цьому вони можуть перемішуватися, як і тривалість індивідуальна. Все залежить від сили мага та енергетики людини, яка може чинити опір привороту.

  • Стадія 1: апатія

У людини проявляється відсутність інтересу до того, що їй подобалося. Вона перестає зустрічатися з друзями, відмовляється від хобі, які раніше були їй цікаві. Їй частіше хочеться побути на самоті, вона стає агресивною щодо близьких людей.

  • Стадія 2: занурення

Вже в цей момент людина починає відчувати любов і прихильність до того, хто її приворожив, але чинить опір своїм думкам. Якщо вона перебуває у відносинах, то на цій стадії вона із них виходить. Починається депресія, людина відчуває, що її життя від неї не залежить.

  • Стадія 3: дія привороту

Людина вже не розуміє нічого з того, що відбувається навколо неї. Її увага зосереджена лише на об'єкті, що її приворожив. У неї може бути хибний стан ейфорії. Можливі фізичні негативні прояви: загострення хронічних хвороб чи поява нових.

Наслідки привороту

Як було написано раніше, чорна магія небезпечна тим, що їй потрібна жертва. Якщо людина, яка зробила приворот, жертву не робить, то магія сама вибирає, що забрати. Це може бути і чиєсь життя.

Як правило, магія може забрати або того, хто чарував, або того, кого приворожили. Виявлятися це починає поступово – людину може забрати тяжка хвороба чи нещасний випадок. Однак у того, хто здійснив чорну магію, є шанси все повернути назад, потрібно лише вчасно розпізнати, що почалася дія темних сил.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, стосунки, містика
В тему