Поради

На які знаки Зодіаку неможливо навести порчу

На які знаки Зодіаку неможливо навести порчу

Деяким знакам зодіаку не страшні магічні недуги.

Порча - найстрашніша з енергетичних атак на людину. Проте, не всі вразливі перед нею: про найсильніші знаки зодіаку, яким не страшні магічні удари, читайте у цьому матеріалі.

Козеріг

Грізна та сильна планета Сатурн, яка захищає Козерога, дозволяє йому відбити будь-яку енергетичну атаку. Козероги холодні та проникливі, вони відразу бачать, якщо хтось ставиться до них погано або просто заздрить. Між собою та передбачуваним кривдником Козероги зводять емоційну стіну, яка робить їх буквально невразливими. Багато хто дорікає Козерогам у гордовитості та зарозумілості – але часто це просто спосіб захистити себе від непотрібних очей та чужих емоцій.

Скорпіон

Скорпіони самі кого завгодно зурочать: їхня мстивість і емоційність не знає кордонів. Тому щойно хтось спрямовує на них хвилю порчі, вони відбивають її так, що ця хвиля накриває кривдника в триразовому розмірі. Скорпіони люблять справедливість, особливо по відношенню до себе – і коли хтось недобрий до них, Скорпіони виливають праведний гнів!

Овен

Овни сильні та швидкі, вони здатні захистити себе своєю потужною енергетикою, як щитом. Хто на них нападе – тому не поздоровиться. Овен не схильний до інтриг та дріб'язкових розбірок, тому перший не лізе, але кривдників усуває відразу ж. Це вам не Скорпіон, який ще може вдати, що не зрозумів, хто на нього нападає (щоб потім завдати удару зовсім раптово) - Овен б'є із розмахом. Той, хто надсилає порчу, просто отримує в око. Ну, метафорично.

Стрілець

Захист Стрільця – його постійний оптимізм. Навіть якщо наслати на нього тисячу порч та прокльонів, вони, швидше за все, просто відлетять, не досягнувши мети. Стрілець пашіє здоров'ям та емоційною силою, тому якщо хтось його не любить – це не Стрільця проблеми. Зловмиснику доведеться несолодко: все, що він набажав Стрільцеві, повернеться йому ж, наче бумеранг.

Діва

Діви дуже хитрі та інтуїтивні. Може здатися, що вони мало що розуміють в емоціях і так їх просто налякати, але ні. Вони відчувають, якщо хтось налаштований по відношенню до них негативно і просто не пускають людину у своє психологічне поле (тут вони схожі з Козерогами), так що жодна порча просто не здатна пробитися. Діви позбавлені наївності, тож навряд чи стануть жертвами обману, гіпнозу та пристріту: вони й самі нікому зла не бажають, і на себе чуже зло не беруть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, екстрасенси, поради астролога
В тему