16 Грудня 2019
Новини

Не любовний приворот: три дієвих способів «приворожити» кохання

Не любовний приворот: три дієвих способів «приворожити» кохання

Усі ми хочемо любові й навіть заради цього потужного почуття йти на різноманітні відважні, а, часом, і шалені вчинки. У минулому дописі я розповідала про те, чому не можна вдаватися до любовних приворотів. Але що ж робити, якщо дуже хочеться любов. 

Якщо вам досі не вдалося знайти справжнє кохання, то у природі стануть прості любовні чари. Так, так, вам не почулося, — прості любовні чари. Проте — наші рецепти без жаб, гадюк та менструальної крові.

Любовні чари покликані привабити потенційного партнера, проте, якщо ви хочете заманити в любовні сіті конкретного чоловіка чи жінку, то така магія не для вас. У такому випадку продовжуйте добиватися взаємності стандартними людськими способами. Проте, якщо вам бракує любові загалом, то скористайтеся цими рецептами. Складники дуже прості — йдеться про речі, які так чи інакше асоціюються з любов’ю, наприклад, пелюстки троянд.

Любовний рецепт № 1

Вам знадобиться: рожева свічка, ефірна олія лаванди або іланг-ілангу, листок рожевого паперу.

Дія: на листку цього рожевого паперу напишіть образ вашого ідеального партнера чи партнерки. Змішайте кілька крапель ефірної олії лаванди та іланг-ілангу і натріть ними свічку. Будьте обережні, ретельно вимийте потім руки з милом, щоб уникнути алергічної реакції. Поставте свічку поруч із листком паперу, де ви записати якості ідеального партнера. Запалюйте свічку, починаючи із п’ятниці, яка найближча до повного місяця. Під час цього процесу мрійте про любов. Мрійте, проте активно дійте у реальному світі. Всесвіту може знадобитися час, щоб ваша мрія збулася.

Любовний рецепт № 2

 Вам знадобляться: червоне яблуко, пелюстки троянд, ніж, листок рожевого паперу і червона стрічка.

 Дія: як і в попередньому ритуалі запишіть на рожевому папері якості ідеального коханця. Підніміть яблуко вгору о небес і попросіть Місяць, який традиційно асоціюється з жінкою, подарувати вам кохання. Ножем виріжте на яблуку два серця разом. Покладіть яблуко на папір, посипте пелюстками троянди та загорніть згорток так, щоб написані слова були всередині. Зав’яжіть на згортку червону стрічку тричі, а вголос скажіть опис свого ідеальної людини. Піднесіть пакунок куди якомога далі від людей — в ліс, парк або сад. Залиште його і тричі поклоніться Місяця на прощання. Коли яблуко проросте, тоді проросте і ваша любов.

Любовний рецепт № 3

Вам знадобляться: рожевий папір, зелена ручка, червона стрічка, ефірна олія троянди.

Дія: зберіть всі інгредієнти після молодого Місяця, в період росту супутника Землі (зараз саме такий час). Перед початком любовного ритуалу прийміть ванну з улюбленими ефірними оліями, піною та морською сіллю. Відчуйте себе красивою, мов Афродіта. Виріжте з рожевого паперу серце і намалюйте зеленою ручкою серця. Крапніть ефірною олією троянди у центр серця і закличте вищі сили принести вам любов. Обв'яжіть це серце червоною стрічкою і зробіть петельку зверху серця. Повісьте любовний талісман над ліжком і змащуйте його ефірною олією троянди, щоб він продовжував діяти. Робіть так, поки не знайдете свою любов.

Кілька важливих зауваг

Чому ми використовуємо самі такі кольори та інгредієнти, про які йдеться вище? Бо вони пов’язані із чакрою серця та богинями, які пов’язані з Афродітою чи Венерою. Якщо ви хочете романтичної любові, то використовуйте рожеву атрибутику, а якщо пристрасної, то червону. Прихильники зрілого кохання можуть використовувати зелену атрибутику.

Прості любовні ритуали не спрацюють, якщо ви не буде робити реальних кроків в реальному житті. Чекати, що ваша любов раптово впаде вам на голову — не варто. Усі ці любовні рецепти — лише своєрідний спосіб сказати Всесвіту, що ви готові до нових почуттів і ваше серце — вільне.

 

Олена Кузьмич, журналістка, кандидатка філологічних наук, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, рецепти
В тему