7 Червня 2019
Новини

В Україні знімають продовження популярного серіалу

В Україні знімають продовження популярного серіалу

Телеканал «2+2» розпочав зйомки другого сезону серіалу «Ментівські війни. Харків». Прем’єра 32-серійного серіалу запланована на осінь 2019 року.

Про це повідомляє Детектор медіа.

«Ментівські війни. Харків-2» – продовження гостросюжетного серіалу про боротьбу принципових оперативників проти кримінального життя рідного міста, в якому зав’язані не лише досвідчені злочинці, але й «перевертні у погонах».

За сюжетом, керівника карного розшуку Андрія Гордієнка переводять в якості звичайного оперативника у районне відділення, де його зустрічають з ворожістю і недовірою. Але Гордієнка це не хвилює, він береться за серію розслідувань і разом з колишніми підлеглими, а тепер справжніми друзями, Богданом Харченко та Дмитром Вороновим, намагається помститись ворогам, викриваючи злочинність у лавах чиновників-корупціонерів.

Ролі виконують: Артем Позняк, Богдан Юсипчук, Сергій Лістунов, Таніта Малкова (Тетяна Ожелевська), Анастасія Рула, Ірина Гулей.

«Опер Харченко змінить професію, серцеїд-Воронов знайде своє кохання, а підполковнику Гордієнко доведеться… вмерти. І це лише початок», - анонсує новий сезон креативний продюсер серіалу Лариса Марцева.  

Зйомки серіалу «Ментівські війни. Харків-2» проходять в Києві. Виробництвом займається «1+1 Продакшен» на замовлення телеканалу «2+2».

Режисери: Валерій Рожко, Тарас Рибальченко.

Продюсери: Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Лариса Марцева, Володимир Андріюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал «Чорнобиль» покажуть на українському телебаченні

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, суспільство, серіали
В тему