9 Січня 2019
Новини

«Міцний горішок» проспиртувався: папараці підловили Брюса Вілліса п’яним

«Міцний горішок» проспиртувався: папараці підловили Брюса Вілліса п’яним

Очевидно, свята в улюбленого актора з бойовиків вдалися: 63-річний актор заледве пересував ногами, коли його виводили попід рученьки із лондонського клубу. Пише ресурс «Фішки».

Усюдисущі папараці сфотографували голлівудську зірку Брюса Вілліса, коли п’яного як чіп «міцного горішка», бережно підтримуючи, виводили із приватного лондонського клубу охоронники.

Після закритої вечірки, організованої журналом GQ,Вілліс виглядав, м’яко кажучи, п’яненьким. Щоби залишити клуб, Брюсові, який перебрав алкоголю, довелося спиратися на своїх сек’юріті. Зірка бойовиків поволеньки і невпевнено тримаючись на ногах спустився сходами і сховався в салоні свого авто. Попри те, що був в устілку п’яним, помітивши папараці, актор миттєво зреагував і встиг показати тим середній палець. Тепер фотографії із розм’яклим під дією спиртного «міцним горішком» гуляють Мережею. 

Вілліс п’яний

актор напився

зірка бойовиків

Відзначимо, що на гучній гулянці актор був у гордій самоті, без дружини Емми Гемінг, з якою та дітьми напередодні повернувся із Багамських островів, де родина відзначала Різдвяні свята. Щось нам підказую, що наступного ранку Еммі довелося напувати благовірного цілющим розсолом.

міцний горішок

брюс напився

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему