Поради

Під якими іменами приховуються підступні розлучниці

Під якими іменами приховуються підступні розлучниці

Ім'я іноді говорить про характер жінки і її наміри. Ось яких жінок, на думку езотериків, не варто знайомити зі своїми чоловіками.

Алла

Вони манірні, трошки ліниві і не приховують своєї згоди з тим, що цим світом правлять чоловіки. А жінки повинні їм підкорятися.

Інша справа, що дам по імені Алла будуть цікавити лише ті кавалери, які вміють здивувати і показати себе справжніми принцами.

Наталія

Не завжди впевнені в собі, жінки з цим ім'ям часто шукають опору в чоловіках старше себе, які міцно стоять на ногах. Більшість з цих чоловіків давно одружені, мають сім'ї, і виховують дітей.

Але якщо Наталії сподобався чоловік, його одружений статус її не бентежить, а офіційна дружина стає для неї суперницею і перешкодою на шляху до щастя.

Ольга

Спокійна і незворушна в звичайному житті, Ольга миттєво втрачає холоднокровність, коли в когось закохується. Горе тому, хто в цей момент стане у неї на шляху.

Як і Наталія, Ольга здатна на все заради того, щоб роздобути коханого чоловіка. Всі засоби для неї бувають хороші.

Ірина

На відміну від Ольги, Ірина не втрачає голову через кохання. Прагматична і розсудлива, вона добре розуміє - кращих чоловіків вже давно розхапали, затягли в ЗАГС. Тому жінки з цими ім'ям найбільш небезпечні для заміжніх дам, адже Ірини спочатку пошуки кавалерів починають серед одружених чоловіків. При цьому на всіх підряд не кидаються, дивляться лише на успішних і спроможних прогодувати сім'ю.

Яна

Названих цим ім'ям дівчат, за великим рахунком, цікавить не кінцевий результат, а сам процес спокуси. По ходу «п'єси» Яни можуть прикидатися закоханими, а коли, втративши голову, чоловік йде з сім'ї, йому раптом дають відкоша. Так залишається невдалий кавалер біля розбитого корита.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, стосунки, поради астролога
В тему