Поради

Самі дріб’язкові чоловіки за знаком Зодіаку

Самі дріб’язкові чоловіки за знаком Зодіаку

Дріб'язкова людина - зануда, що постійно докопується до тонкощів і нюансів, рахує кожну копійку і нескінченно дістає оточуючих своєю пунктуальністю і прагненням говорити про проблему, коли всі її вже закрили. Мало хто захоче бачити таку людину в своєму оточенні, а тим більше своїм партнером.

Подивимося, які знаки зодіаку славляться такими неприємними якостями.

Козеріг

Козеріг. Саме про нього багато хто подумав перш за все. Так, все правильно, цей знак буде «виносити мозок» і занудствувати з будь-якого приводу. А також нагадувати про ваші промахи, згадувати про неприємні невдачі і вимагати моральну компенсацію в самий невідповідний момент. «А пам'ятаєш, коли ми починали зустрічатися, ти сказала, що мій друг ненадійний, а ось подивися, скільки він зробив для мене» - це цілком в його дусі. Не важливо, що з моменту розмови пройшло 20 років і думка про нього помінялася.

Діва

Діва. Тут теж багато хто зовсім не здивувався. Діва вкрай скрупульозний, дотошний знак і частенько робить життя оточуючих просто нестерпним. А ще не варто забувати про таку «прекрасну» рису цього знаку, як уміння критикувати. Так, він не завжди говорить про це в обличчя, але про себе він давно вже склав цілий викривальний монолог. Він буде кидати красномовні погляди, багатозначно мовчати і чекати, коли ж ви самі зрозумієте свою недосконалість. А якщо не будете розуміти занадто довго, то чоловік-Діва покине вас сам, не спромігшись пояснити, що ж саме його так не влаштовувало. Досить того, що він зміг це пояснити самому собі.

Телець

Тельці теж люблять запам'ятовувати помилки інших і нагадувати про них при кожному зручному і незручному випадку. Крім того, вони дуже вразливі, хоча і приховують це за показною байдужістю. Тому нічого дивного немає в тому, що якщо ви одного разу його чимось зачепили, то вам доведеться зіткнутися з багаторазовим нагадуванням про ваш промах. Ні, Телець, звичайно, скаже, що він, благородна людина, вас давно пробачив, але відчувати себе при цьому ви будете огидно. А він продовжить зображати з себе святого страждальця, який вас простив, але чого йому це коштувало!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, цікаво знати, психологія, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему