Поради

Яких чоловіків треба уникати дівчатам різних знаків Зодіаку

Яких чоловіків треба уникати дівчатам різних знаків Зодіаку

Дівчата часто люблять ідеалізувати своїх обранців.

Овен

Незважаючи на те що дівчата-Овни люблять домінувати, з цього не вийде хороших відносин. Астрологи радять зупинити свій вибір на рівному партнері.

Тельці

Представниці цього знаку зодіаку постійно забувають, що в стосунках потрібно слухати не тільки свій розум, а й серце. Зірки радять припинити при виборі партнера зважувати всі «за» і «проти».

Близнюки

Дівчата цього знаку зодіаку впевнені, що ідеальні партнери повинні бути схожі один на одного, проте зірки говорять про зворотне. Близнюкам підходять спокійні та врівноважені чоловіки, які можуть стримати запал своїх коханих.

Раки

Жінки-Раки люблять саму ідею відносин, а не своїх партнерів. Астрологи рекомендують не забувати, що одного почуття закоханості і прихильності недостатньо для міцних відносин.

Леви

Дівчата-Леви люблять схожих на них партнерів. Одночасно з цим вони хочуть знайти коханого, який зможе поставити під сумнів їх авторитет.

Діви

Любительки контролю Діви, зустрічаючи чоловіка, який уособлює собою хаос, прагнуть навести в його світі порядок. Однак астрологи відзначили, що спроби привнести порядок в його життя рідко виявляються чимось хорошим.

Терези

Представниці прекрасної статі, які народилися під знаком Терезів, не уявляють своє життя без любові. Вони часто починають відносини з першим, хто зверне на них увагу. Зірки радять дочекатися гідного кандидата, який не розпорошуючи увагу на інших.

Скорпіони

Недоступність привертає Скорпіонів. Дами цього знаку зодіаку часто погоджуються на нерозділене кохання. Астрологи нагадують, що відносини повинні приносити задоволення, а не страждання.

Стрілець

Дівчата-Стрільці люблять партнерів з протилежними інтересами. Однак з розвитком відносин до них приходить розуміння, що вони з коханими різні люди. Зірки рекомендують вибирати коханих, з якими є багато точок дотику.

Козероги

Представниці цього знака зодіаку закохуються тільки в сильних особистостей. Такі партнери можуть шанобливо ставитися до особистого простору своїх партнерів, але ігнорувати їх емоції. Через подібну «сухість» коханого Козероги починають втомлюватися.

Водолії

Зірки нагадують Водоліям, що не варто наслідувати своїх обранців, думаючи, що вони споріднена душа. Саме це є головною проблемою представниць цього знаку зодіаку.

Риби

Народжені під знаком Риб люблять вкладати душу в стосунки. Однак багато чоловіків можуть цим зловживати, не віддаючи нічого натомість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, стосунки, кохання, чоловіки, жінки
В тему

Останні матеріали