Поради

Які знаки Зодіаку можуть бачити віщі сни

Які знаки Зодіаку можуть бачити віщі сни

Віщий сон може приснитися практично будь-якій людині, особливо якщо снився в ніч на п'ятницю.

Однак астрологи стверджують, що деяким знакам Зодіаку не треба чекати п'ятниці, щоб побачити уривок з майбутнього: які ж знаки мають таку здатність?

Близнюки

Близнюкам часто сняться сни, які мають властивість збуватися. Більшість подібних снів Близнюки добре запам'ятовують, тому що всі сни Близнюків яскраві і кольорові, що нагадують цікавий фільм. Близнюки давно навчилися запам'ятовувати всі сни, але іноді варто прислухатися до їх змістом, тому що зірки люблять посилати повітряному знаку сигнали через сновидіння. Близнюки відрізняються розвиненою інтуїцією, тому рідко помиляються у своїх припущеннях.

Терези

Багато Терезів навіть не знають, наскільки часто бачать віщі сни, тому що не звикли звертати увагу на таку дурницю, вважаючи все це вигадками або казками. У той же час зірки люблять відкрити Терезам доступ в майбутнє, щоб подивитися, що знак буде робити з отриманою інформацією. Терези часто бачать в снах нових людей, з якими знайомляться в життя пізніше, отримують завуальовані поради.

Рак

Раки відрізняються тонкою чутливістю як наяву, так і уві сні. Найчастіше сновидіння Раків виявляються цілим трактатом із рішення проблем, що накопичилися, варто тільки правильно витлумачити побачене. Природна інтуїція представників знака допомагає зробити це безпомилково, тому часто до Раків звертаються за допомогою в тлумаченні чужих снів. Особливу увагу варто звертати на важливі події, що відбуваються в снах, поїздки або нові знайомства: все це має властивість збуватися.

Водолій

Водолії рідко запам'ятовують сновидіння в яскравих фарбах, але часто стикаються з ефектом «дежавю», що волає про можливе, загублене в свідомості, бачення. У тих випадках, коли сни запам'ятовуються, Водоліям важливо звертати увагу на дрібні деталі. Зірки не посилають Водоліям прямих відповідей і точних моментів майбутнього, але дають натяки на правильний вибір в моменти розвилки, підказують правильні рішення насущних проблем.

Риби

Риби, як і Раки, мають тонку чутливість. Водяний знак звик жити у власних фантазіях, вибудовуючи повітряні замки, тому часто не звертає уваги на нічні сновидіння, вважаючи їх продовженням бурхливої риб'ячої фантазії. Поглянувши на сни по-новому, Риби можуть виявити в них безліч відповідей, що стосуються відносин з людьми або другою половинкою. Не варто нехтувати прихильністю зірок і уникати можливості отримати поради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, поради астролога, цікаво знати
В тему

Останні матеріали