Поради

Сцени кохання в кіно, які краще не повторювати в реальному житті

Сцени кохання в кіно, які краще не повторювати в реальному житті

Іноді сцени кохання в кіно бувають настільки яскравими і неординарними, що при перегляді ви мимоволі замислюєтеся: «От би повторити таке в житті!» Але є випадки, коли глядачеві краще просто спостерігати і не намагатися переймати досвід головного героя.

Про 8 таких екстремальних кіно сцен – у цьому матеріалі.

В машині

Секс в машині – не найкраща ідея. Це не комфортно, не зовсім гігієнічно і може викликати масу незручностей під час процесу. Тільки подумайте, стали б герої «Титаніка» догоджати один одного на незручному кріслі авто, якби дати їм можливість усамітнитися в каюті? Робимо висновок: займатися сексом в машині можна лише через брак місця краще.

На публіці

Займатися сексом на публіці можна тільки в тому випадку, якщо вам зробили смертельну ін'єкцію і єдиний спосіб врятуватися – підняти рівень адреналіну. І то ми рекомендуємо спочатку вдатися до інших способів. Навіть герой Джейсона Стейтема з фільму «Адреналін», незважаючи на свою крутість, не відразу зважився на таке.

Оргія

Секс з великою кількістю учасників виглядає цікаво тільки з боку. На ділі ж, це заняття малоприємне. Хоча б тому що в оргії не прийнято вибирати, з ким будеш розважатися. Наскільки різними і не завжди привабливими можуть виявитися партнери, прекрасно продемонстровано у фільмі «Парфумер».

Коли хтось підглядає

У фільмі «Адвокат диявола» герой Кіану Рівза займався сексом зі своєю сестрою на очах у батька, який періодично ще й вставляв цінні коментарі (у них взагалі все складно). Навряд чи в реальному житті цей досвід зможе принести комусь задоволення. Хоча, як показує практика, збоченців в світі вистачає ...

Секс у воді

У фільмі «Відтепер і на віки вічні» головні герої віддаються пристрасним утіхам прямо на березі. Виглядає це дуже красиво, але на ділі секс у воді є не тільки не комфортним, але ще і суперечить правилам санітарії. Перш ніж кидатися в обійми партнера під звуки морської хвилі, задумайтеся, що станеться, якщо у ваші геніталії потрапить солона вода, пісок або ще яке-небудь дрібне сміття...

Під музику

Всі пам’ятають момент з фільму «Американський психопат», де головний герой займається сексом під пісню Філа Коллінза Sussudio. Але вдаватися до любовних утіх під музику – не завжди найкраща ідея. Сторонні звуки можуть вас відволікати і не давати сконцентруватися на найголовнішому. І звичайно ж не варто займатися самомилуванням, як це робить Крістіан Бейл.

Секс без дотиків

Мабуть, самий дивний секс, який можна собі уявити, показали в фільмі «40 днів і 40 ночей». Головний герой зарікся не вступати в статеві контакти хоча б 40 днів, але зустрічає в цей час дівчину, від якої втрачає голову.

Як справжній чоловік, порушувати слово (тим більше, дане самому собі) він не збирається і догоджає партнерку ... пелюстками орхідеї. Щоб повторити це потрібно володіти неабиякою майстерністю, а якщо її у вас немає, то і намагатися не варто.

Віртуальний секс

Оскільки ми живемо в епоху, коли домашніми улюбленцями можна управляти за допомогою пульта, а для діагностики захворювань, досить набити тату, не буде зайвим згадати про віртуальний секс.

У фільмі «Руйнівник» герой Сильвестра Сталлоне саме таким чином задовольняє свої сексуальні потреби, і здається, йому все подобається.

Але зрозуміло, що ніяка навіть найкраща візуалізація не зможе замінити реального партнера.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, фільми, цікаво знати
В тему