4 Лютого 2019
Новини

«Сексі-бородач»: вовчиці мліють від нового іміджу Винника (фото)

«Сексі-бородач»: вовчиці мліють від нового іміджу Винника (фото)

Популярний український співак Олег Винник не втомлюється дивувати своїх шанувальниць. Після новорічних свят улюбленець жінок гайнув у Берлін, де у нього є будинок і студія, щоб записати нові пісні і підготуватися до чергового гастрольного туру.

Артист опублікував в Instagram фото, яким заінтригував прихильниць. Винник відростив бороду. Під знімком він, переробивши слова хіта «Вовчиця», запитує у підписниць: «Бриться чи не бриться?», пишуть «Факти»

Варто відзначити, що вірні «вовчиці» готові сприймати свого «вожака зграї» будь-яким. У коментарях вони засипають улюбленого виконавця компліментами і запитують про нові концерти. Вже скоро Винник презентує ексклюзивну весняну програму «Для мене ти – золота». Як каже сам співак, це його «звернення до жінки – дорогоцінної половинки кожного чоловіка».

«Можливо, вона не ідеальна, але якою б її не сприймали інші, для цього конкретного чоловіка вона – золота. Нам усім потрібно навчитися так ставитися до своїх близьких, і в першу чергу до своїх жінок – берегти, любити і просто жити ними», – вважає Винник. 6 та 7 березня він представить програму в ТРЦ «Термінал» у Броварах.

Олег Винник
Олег Винник

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему