28 Вересня 2023
Новини

«Спочатку тр*хати, а коли набридне — придушити»: Арестович на закритих семінарах пропагує насильство

«Спочатку тр*хати, а коли набридне — придушити»: Арестович на закритих семінарах пропагує насильство
На закритих «психологічних семінарах» ексрадник Офісу президента Олексій Арестович пропагує насилля та сексизм.

Журналістки Яна Брензей та Емма Антонюк купили два семінари Арестовича та опублікували вирізки з висловлюваннями Арестовича на цих заняттях на своєму YouTube-каналі «Палає».

Зокрема ексрадник Офісу президента назвав жінок «істотами», яких «хочеться душити». Він зазначив, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність, але попри це є «задоволення, яке можна отримати».

«Хлопчики, доки нас дівчатка не чують, і ми можемо з вами нормально і відверто поговорити. От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити! Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тр*хати, а коли набридне — придушити н*хрін, щоб її ніколи не було», — сказав Арестович, цитує «УП. Життя».

Також ексрадник казав, що жінки «повинні дивитися на чоловіка як на ідола» і вони «неврівноважені», з якими суперечку можна розв’язати матеріально.

«У момент, коли жінка на вас кричить, дряпає, намагається випити всі соки, зробити вас винним і каже: "Скажи, хоч що-небудь, сволото!". Що ви повинні робити? Варіантів кілька — відійти подалі, кинути гаманець, сказати "Іди, купи собі все, що хочеш". Варіант два — обійняти її мовчки. І варіант три — обійняти й тр*хати», — заявив він. 

Реакція в соцмережах

Під відео на каналі «Палає» на момент публікації новини було вже понад 2 тисячі коментарів. Ось найпопулярніші:

  • «Коли зайшла просто поугарати з "геніальної" творчості Арестовича, але на середині відео волосся почало ставати дибки від жаху. Це абсолютно хвора людина»;
  • «Вважала його ідіотом, а тепер розумію, що він хворий і дуже небезпечний. Після таких слів має підключатися поліція і СБУ. Людина на мільйони транслює заклик до насильства, який жах»;
  • «Дуже дякую вам Яно та Еммо, сподіваюсь, що це відео допоможе закенселити Арестовича. Компенсувати ці 6 годин вашого часу зможе лише зникнення цього негідника з інфопростору».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс-скандал
В тему