Поради

Топ-5 країн для шопінгу

Топ-5 країн для шопінгу

У подорож багато хто вирушає за відпочинком і новими враженнями. Але є й ті туристи, головним для яких під час поїздки стає хороший шопінг.

 

Італія

В Італії можна не тільки добре відпочити на морі, подивитися унікальні пам'ятки, а й зробити багато вдалих покупок. З Італії везуть модні предмети одягу і білизни, сумки, взуття та аксесуари, кришталь та ювелірні прикраси, антикваріат, предмети домашнього вжитку та меблі. Варто звернути увагу і на відомі всьому світу італійські продукти: сири пармезан і моцарелу, оливкову олію, вина і міцні алкогольні напої (граппу, лимончелло), італійську шинку-прошутто і каву.

 

Фінляндія

Шоп-тури до Фінляндії користуються у туристів все більшою популярністю. Досвідчені шопери радять везти звідти якісні мийні засоби для дому, косметику, каву, чай, рибу, ікру, оливкову олію, одяг для дорослих і дітей, взуття, меблі та різні предмети інтер'єру. Найпопулярніші для здійснення покупок міста – Гельсінкі і Лаппеенранта.

Зекономлених під час шоп-туру по Фінляндії грошей зазвичай вистачає, щоб ще побувати в парках атракціонів, музеях, фінській сауні та оздоровчих центрах, тому шоп-туристи частенько називають подібні тури «побачити Фінляндію на решту».

 

Греція

Як правило, головна мета шоп-туристів, що їдуть в Грецію, – покупка шуби. У цій країні можна купити якісні, пошиті вручну з відмінного хутра вироби. В одному тільки місті Касторьє знаходиться більше 1000 фабрик із виробництва шуб. Тури до Греції за шубами поділяються на два види: із зобов'язанням покупки і без такої. У першому випадку поїздка обходиться дешевше, але ви мусите купити шубу не менше ніж за 1200 €. Вигода такого туру в тому, що після покупки першого виробу на всі інші надається суттєва знижка. Однак, якщо жодна шубка вам не підійде, доведеться доплатити за тур певну суму. Якщо ж ви вирушите в шоп-поїздку без зобов'язань, з вас візьмуть повну вартість номера в готелі, транспорту і трансферу.

 

Польща

У Польщі завжди можна знайти якісні речі за невисокими цінами. Організатори шоп-турів передбачають відвідування найбільших ринків і торгових центрів у Варшаві та Білостоці. Особливо вигідно вирушати в такий тур взимку і в кінці літа, коли в польських магазинах діють максимальні знижки. Шоп-тури в Польщу не обмежуються відвідинами ринків, магазинів і торгових центрів. Можна додатково оглянути місцеві визначні пам'ятки, замовити екскурсійну програму або просто відпочити в одному із розважальних центрів.

 

Туреччина

Туреччину називають одним з найпопулярніших напрямів шоп-туризму. Тут можна купити шкіру, хутро, золоті вироби, килими і текстиль за досить привабливими цінами. А турецькі ринки давно здобули славу місць, де можливо знайти все, що душі завгодно! Але передусім туристи їдуть в Туреччину за якісним і недорогим одягом, а також європейськими брендовими речами. Найпопулярніше для шопінгу місто – Стамбул. Тут вам запропонують килими, кераміку ручної роботи, золоті прикраси, вироби зі шкіри, замші, міді та латуні, антикваріат. Любителям екзотики до душі припадуть Базар прянощів і Базар мистецтв.

 

Шопінг у цих країнах принесе вам задоволення, допоможе заощадити і дозволить отримати додаткові позитивні емоції від дотику до культури іншої країни!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему

Останні матеріали