Поради

Як відрізнити якісний брендовий одяг від підробки

Як відрізнити якісний брендовий одяг від підробки

Проблема продукції, яка не відповідає вимогам, актуальна і викликає багато суперечок. Адже покупка неякісних речей закінчується марною витратою грошей.

 

У всіх великих містах є маса спеціальних фірмових магазинів, які займаються продажем речей певних торгових марок. Ризик придбати в такому закладі підробку зводиться до нуля, оскільки в цьому випадку репутація магазину буде назавжди зіпсована і втрачена.

Останнім часом популярними стали Інтернет-аукціони, але це зовсім не місце для брендових речей, найімовірніше ви їх там просто не знайдете, а ось купити низькопробну підробку зможете легко. Єдиний виняток – це сайти певних фірм-виробників, на них ви матимете змогу дізнаватися про різні розпродажі, про наявність магазинів у вашому місті, також зможете придбати товар онлайн.

 

Приділіть особливу увагу ціні того чи іншого товару

Приміром, деякі фірмові жіночі сумки коштують 5-7 тисяч доларів. І якщо ви побачите подібну річ за ціною в кілька разів нижчу, то це величезний ризик викинути три тисячі доларів за підробку бренда. Якщо ж ви хочете трохи заощадити, але при цьому нічого не втратити, то намагайтеся постійно стежити за розпродажами. В основному всі відомі марки влаштовують розпродажі в кінці сезонів, знижки в них буває доходять і до 85%. Тільки розпродажі в брендових бутиках і магазинах є єдиним шансом заощадити.

 

Обов'язково огляньте річ

Навіть якщо ви хочете здійснити покупку у фешенебельному магазині або бутику, ніколи не буде зайвим уважно оглянути вибраний вами товар. При виявленні нерівностей, ниток, що стирчать, різних тріщин на поверхні виробів – знайте, що у ваших руках однозначно підробка.

 

Подивіться на етикетку

До вашого відома, виробники фірмових і якісних речей ніколи не економлять на етикетках. На них ви завжди прочитаєте всі рекомендації по догляду за річчю, а також виявите декілька запасних ґудзиків або шматочок шкіри. Дешеві ж підробки однозначно позбавлені всіх детальних інструкцій, і всі вони написані ламаною російською або ж мовою підпільних виробників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему