Відео

Через цілителя-шахрая померла онкохвора жінка (відео)

Через цілителя-шахрая померла онкохвора жінка (відео)

У Києві хвору на рак жінку знахар змусив відмовитися від допомоги лікарів-професіоналів. Про це повідомляє «Magnolia-TV».

Замість лікування шахрай «прописав» пацієнтці голодування, вітамінізовані коктейлі та чудодійну воду. В результаті жінка померла.

Про цю подію повідомила одна з користувачів соціальної мережі на своїй сторінці у Facebook. За словами Ірини Григор’євої, її подруга звернулася до народного цілителя з раком грудей.

У хворої жінки, ім’я якої Марина, як у співробітниці міжнародної авіакомпанії ОАЕ була можливість пройти лікування за кордоном, проте вона потрапила в руки «екстрасенса».

«На життєвому шляху Марини трапився чоловік на ім’я Фудим Григорій Львович (Маринка його називала, просто – Львович), так званий спадковий цілитель у 14-му поколінні, екстрасенс, доктор філософських наук і психотерапевт. Скажу вам відразу, що психотерапевт він явно дуже вправний!» – розповіла Ірина.

Читайте також: Цілителі-шахраї не можуть лікувати онкохвороби та СНІД

Цілитель переконав жінку, що традиційна медицина її вб’є. З його подачі вона відмовилася від проведення повноцінної операції та подальшого лікування. Замість цього шарлатан запропонував їй голодування, спеціальну дієту та інші нетрадиційні методи. Наприклад, «лікування» коктейлями власного приготування.

Будь-які обстеження екстрасенс заборонив. Марина його у всьому слухалася. При цьому відмовилася від спілкування з людьми, які наполягали на тому, щоб вона все ж здалася медикам. В результаті жінка померла 29 січня від раку.

«Для чого я все це написала? Для того, щоб ви, мої друзі, ніколи не звернулися до цієї людини на ім’я Фудим Григорій Львович по допомогу! Якщо ви зіткнулися зі страшною хворобою, такою як онкологічна хвороба, довіртеся фахівцям – лікарям, а не цілителям», – закликала Григор’єва.

Читайте також: Що робити, аби уникнути смерті від раку?

Тим часом у МОЗі не хочуть більше видавати ліцензії народним цілителям, мовляв, вони не повинні відповідати за роботу тих, хто практикує народну чи альтернативну медицину. З іншого боку, кажуть експерти, залишати цю справу без жодного нагляду держави теж не допустимо. Є ймовірність, що коли цей бізнес вийде з-під контролю, жертв так званих народних цілителів серед українців ставатиме ще більше.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему