23 Травня 2024
Новини

По Харкову та області росіяни завдали численних ударів: є загиблі

По Харкову та області росіяни  завдали численних ударів: є загиблі

По цивільній інфраструктурі Харкова зранку 23 травня російсько-окупаційні війська завдали близько десятка ударів, а також били по інших населених пунктах області.

Унаслідок цього відомо про двох загиблих та багато постраждалих. Про обстріли повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов.

Відомо, що у Харкові один з ударів прийшовся по приватному підприємству, яке займається друком, є загоряння цеху з папером. За попередньою інформацією, там один загиблий та 6 поранених. Місце перебування ще трьох людей неможливо встановити через велику пожежу.

На місці ще одного удару російської ракети рятувальники виявили тіло ще одного загиблого, розповів міський голова Ігор Терехов розповів. Також одну людину забрала швидка.

Міський голова додав, що також є підтверджена інформацію про удари по транспортній інфраструктурі Харкова та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Паралельно окупанти вдарили по селищу Золочів, внаслідок чого постраждали ще щонайменше 2 людей. Окрім того, медики надали допомогу ще 2 постраждалим внаслідок обстрілів у місті Люботині.

Повітряна тривога в Харкові та області безперервно триває від 5:27. Приблизно о 10:30 почалися вибухи, яких загалом харків’яни чули близько 10.

Нагадаємо, напередодні, 22 травня, росіяни атакували Харків керованими авіабомбами, унаслідок чого постраждали 12 людей. Пошкоджені вікна у багатоквартирних житлових будинках, будівлі двох кафе, автомийка та інші. У Чугуєві внаслідок обстрілу горів дитячий садок, у місті постраждали 8 людей.

На Харківському напрямку, за даними ОВА, українські військові відбили 8 атак росіян у районах сіл Липці та Стариця. А на Куп?янському — ще 22 атаки окупантів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему