В центрі уваги

Поради щодо вибору дверей до ванної кімнати. Які двері краще усього переносять вологі приміщення?

Поради щодо вибору дверей до ванної кімнати. Які двері краще усього переносять вологі приміщення?

Ванна кімната має зовсім інші особливості поряд з вітальнею чи спальнею, тому й підхід до її облаштування потрібен інший. Особливо, коли мова йде за двері, до вибору яких покупці ставляться пильніше, вивчають переваги й недоліки, переглядають дизайн, кольоротип та розмір, що пасує до інтер'єру квартири чи будинку. Тому варто розглянути зібрані їх моделі у каталозі на сайті https://terminus.ua/catalog/doors/filter/pokrittya-is-shpon/, які допоможуть визначитись з покупкою.

5 корисних порад, щоб обрати двері і не переплатити двічі

Подбати про надійні двері у ванну кімнату - це як попіклуватись про себе, родину та власний гаманець. Тому слід зробити ставку на міцність і стійкість до підвищеної вологості. І так, бо у ванній можуть знаходитись такі двері, набір переваг яких значно вищий, ніж ряд недоліків. Тому до їх вибору треба використати кілька грамотних порад:

  • Переглянути конструкції з МДФ з ПВХ-покриттям, які стійкі до вологи, не облущуються з часом.

  • Обирати зразки дверей, які покриті екошпоном чи надійною плівкою, що не втягує сирості, води.

  • Замовляти моделі, що мають антисептичну та водовідштовхувальну обробку на дверному полотні і убезпечують від розмноження бактерій, грибка чи цвілі.

  • Обирати двері в одному стилі та кольорі, що доповнять інтер'єр, увиразнять стиль.

  • Подбати про практичну і зручну сторону ванної кімнати та звернути увагу на конструкції з пластику, які можуть мати матове скло, кольорові варіації з узорами.

Які двері у ванну кімнату не захочеться викинути через кілька років?

Це мають бути двері, що здатні витримувати механічні пошкодження, не розтріскуватись та не розсихатись під впливом низьких і високих температур. Такі конструкції мають бути надійними у використанні та служити 7-8 років, доки не хочеться змінити стиль чи оновити інтер'єр ванної кімнати. Тому їх варто обирати за такими критеріями:

  • Двері, зроблені із загартованого скла, які гігієнічні, зносостійкі, не бояться підвищеної вологості і пошкоджень, але такі, що не поглинають шум та звуки. Їх важко розбити, адже вони виготовлені за технологією антикрихкості.

  • Конструкції з синтетичного екошпону, що мають механічну міцність, гладке покриття, а також достатньо низьку теплопровідність. Вони не вицвітають на сонці внаслідок добре обробленої поверхні полотна, яке можна мити губкою чи ганчіркою.

  • Дверні полотна, ламіновані плівкою, що мають в основі якщо не каркас з дерева, то звукоізоляційний матеріал пінополіуретан. На вигляд вони можуть бути декоровані під натуральний бук, дуб чи червоне дерево і гармонійно поєднуватись з різними стилями. Також ламіновані двері не бояться води і не гниють при підвищеній вологості.

  • Комбіновані конструкції із матовими скляними вставками, які прикрашені узорами, вітражами і в більшості є дизайнерською задумкою для кращого ефекту. Двері такого типу “вбивають водночас двох зайців”, бо і від перепадів температур у ванній захищають, і естетичну функцію виконують. Крім того, вони завжди будуть універсальними у домі і ремонт до них не дійде.

Тому не слід гаяти часу з вибором дверей, а замовляти вподобану модель у компанії TERMINUS і чекати покупку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ванна
В тему