9 Жовтня 2018
Новини

Заступник міністра юстиції України надавала правову допомогу у волинських ОТГ

Заступник міністра юстиції України надавала правову допомогу у волинських ОТГ

Заступник міністра юстиції України Іванна Смачило разом із начальником Головного територіального управління юстиції у Волинській області Олегом Тимченком відвідала Княгининівську, Заборольську та Боратинську ОТГ.

Під час візиту, який пройшов 5 жовтня, вона презентувала ініціативу Мін`юсту, яка допоможе покращенню правового обслуговування жителів села.

“Громадяни, що мешкають у сільській місцевості, не завжди можуть одержати належний доступ до нотаріальних та реєстраційних послуг, зокрема, при оформленні спадщини”, - зазначила Іванна Смачило.

Мін`юст наразі намагається розширити надання якісних послуг у сфері юстиції і уже має деякі напрацювання у цьому напрямку. Зокрема, до місцевих центрів надання адміністративних послуг будуть залучені представники юстиції, які пройдуть спеціальне навчання. Окрім цього, під час поїздки Іванна Смачило разом із командою Волинської обласної юстиції особисто надала населенню правову допомогу. Так, громадяни отримали можливість віч-на-віч поспілкуватися з фахівцями й дізнатися відповіді на такі актуальні питання, як стягнення аліментів і особливості передачі землі в оренду та інше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, мін'юст, іванна смачило, отг, Політика
В тему

Останні матеріали