Поради

Rainbow in the bathroom: ванна кімната

Rainbow in the bathroom: ванна кімната

М’ята, золото чи шоколад – яскрава ванна кімната має ефектний вигляд і піднімає настрій.

Вишнево-червоний + білий

Білий колір асоціюється з чистотою і свіжістю. А щоб приміщення не нагадувало лікарню, розбавте загальний фон яскравими колірними акцентами – наприклад, ягідним відтінком.

М'ятний + білий

Відтінок молодих листочків м'яти створює відчуття свіжості й легкості. Завершальний штрих – фурнітура зі сріблястого металу.

Фуксія + білий + чорний

До активної фуксії складно підібрати компаньйона. Цей колір – безумовний лідер, який поглинає всю увагу і не терпить конкуренції. Єдине правильне рішення – білий у якості фону і кольору сантехніки та чорний для акцентів.

Цегляно-червоний + трав'янисто-зелений

Мабуть, кращого поєднання кольорів для приміщень у стилі натуралізм знайти неможливо. Інтер'єр із використанням природних матеріалів виходить теплим і затишним.

«Синя ніч» + білий

Колір із поетичною назвою «синя ніч» – один із найтемніших відтінків синього. У поєднанні з білим інтер'єр виходить графічним і строгим, але все ж злегка відрізняється від класичної чорно-білої гами.

Чорний + білий

Класична комбінація кольорів «працює» з будь-якими напрямками дизайну – від традиційного англійського стилю до сучасного хай-теку. А щоб інтер'єр не здавався нудним, оформіть підлогу у вигляді шахової дошки.

Сіро-блакитний + білий

Крижані відтінки створюють відчуття холоду і порожнечі у приміщенні. Щоб уникнути цього і зробити атмосферу більш затишною, доповніть дизайн теплими відтінками –блакитним і помаранчевим у декорі, бронзою або жовтою міддю – в оформленні рами для дзеркала.

Лавандовий + білий

Лавандовий – дивовижний колір. Він досить ніжний, але не нудотний, як рожевий. Щоб не порушити тонкий баланс, виберіть у якості фону нейтральний білий, а лаванду використовуйте при оформленні архітектурних деталей.

Бірюзовий + рожевий + золотий

Інтер'єр виходить свіжим, сучасним і дорогим.

Шоколадний + кремовий

Таке «смачне» поєднання кольорів додає строгості й елегантності будь-якому інтер'єру. Шоколадні відтінки створюють глибину й затишок, а кремові визначають межі кольору. І пам'ятайте про почуття міри – темну і світлу гаму рекомендується використовувати в рівних пропорціях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр, ванна, інтер'єр
В тему