Поради

Модні пальта зими’2017/2018

Модні пальта зими’2017/2018

В осінньо-зимовому сезоні буде максимально багато хутра – починаючи від пишних комірів і закінчуючи цільними пальтами-шубами. Не менш популярні також будуть: стиль мілітарі, кейп і різноманітні варіанти рукавів. А зважаючи на погоду за вікном, саме час перевдягатись у теплий одяг.

Пропонуємо дізнатись основні тренди цього сезону.

Довге пальто

Один із ключових трендів зими-2017/2018 – максі-пальто, яке органічно впишеться і в діловий, і в повсякденний образ. Щоб вгадати з фасоном, пам’ятайте, що високим і струнким дівчатам підійдуть класичні моделі й А-силуети. А також моделі з поясом на талії, який іще більше підкреслить ідеальні пропорції.

Вкорочене пальто

Популярними будуть і укорочені фасони, переважно вище від коліна. Що стосується крою, то актуальні як класичні двобортні моделі на ґудзиках або зовсім без застібок, пальта-жакети, пальта-бушлати, так і більш складні фасони. Головне пам’ятати, що, незалежно від крою пальта, бажано, щоб низ був вузьким – спідниця-олівець, звужені брюки або джинси-скінні.

Укорочені рукави

В осінньо-зимовому сезоні-2017 – 2018 модне пальто повинно не тільки зігрівати, а й привертати увагу перехожих. І оригінальний крій рукава – безпрограшний варіант. Придивіться до прямих об’ємних пальт з рукавом три чверті, до яких так гармонійно підходять високі рукавички. Balenciaga і Issey Miyake представили пальта-накидки з укороченим широким рукавом, з-під якого вільно визирає светр або блуза.

Пальто без рукавів

Модними будуть шуби і пальта без рукавів. Незважаючи на те, що їх практичність вельми спірна, справжні модниці вважають, що з власним автомобілем і холодні вітри не страшні, і приталені пальта-жакети або пальта-шубки від Creatures of the Wind, Dennis Basso, Michael Kors – якраз те, що потрібно, поки на вулиці не вдарять морози.

Об’ємні рукави

На жінках із типом фігури «груша» пальто в стилі модерн з широкими рукавами сидить максимально гармонійно. Взяти хоча би базове пальто від Delpozo з рукавами типу «окіст», Alexis Mabille з його рукавами-дзвонами або John Galliano з його рукавами бішоп. Стильно виглядають і збільшені по всій довжині рукави від Etro, Jil Sander і Kenzo, які чудово приховують і повні руки, і зайву худорлявість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему