Поради

Секс в старості робить людей розумнішими

Секс в старості робить людей розумнішими

Вчені прийшли до висновку, що регулярний секс значно покращує активність мозку.

Дослідники університетів Оксфорда і Ковентрі прийшли до висновку, що регулярні заняття сексом у людей у ??віці сприяють значному зростанню мозкової активності. Масштабне дослідження доводить, що регулярні заняття сексом роблять розум гострішим, а реакцію - кращою.

В рамках досліджень протестували  73 людини у віці від 50 до 83 років. Профільні тестування людей з регулярним сексуальним життям показали, що словесні і розумові тести піддаються таким людям легко - респонденти набрали найбільшу кількість балів - значно вище оцінки "добре". Також за людьми з насиченою сексуальним життям були помічені й інші здібності: розвинена логіка і підвищена схильність до асоціативного мислення.

Нове дослідження підтверджує і попередні експерименти з вивчення впливу сексуальної активності на організм і життя людини в цілому. Зокрема, була підтверджена гіпотеза про те, що частий секс підвищує когнітивні здібності людини - навчання, здатність міркувати і робити висновки, вважати і вирішувати складні завдання.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему