Поради

Суші-дієта. Як діє суші-дієта?

Суші-дієта. Як діє суші-дієта?

Мрієш смакувати улюбленими стравами і скидати зайві кілограми? Тоді суші-дієта саме для тебе! Ця методика допоможе не лише зробити фігуру стрункою, а й поліпшить стан шкіри, волосся, нігтів.

 

Все більшою популярністю користується програма схуднення, де в основі раціону закладені суші. Як відомо, цей продукт складається з рису, морепродуктів, овочів і риби. Кожен із цих компонентів по-своєму корисний. Риба та морепродукти – джерело білка. Рис збагачує організм не тільки вуглеводами, але і клітковиною, яка поліпшує травлення людини. Ще одна перевага рисової каші – вона виводить з організму шлаки.

Суші багаті на різні мінерали, йод, амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти і багато інших речовин.

Зайві кілограми втрачаються через незначний вмісту жирів та завдяки низькій калорійності (в 100 грамах продукту можуть бути від 60 – 100 до 700 ккал). Варто відзначити, що цей продукт має високу поживну цінність. Організму потрібно кілька годин, аби переварити суші. Саме тому після прийому такої їжі людина протягом тривалого часу почувається ситою.

 

Основні правила суші-дієти:

  • 8 суші або ролів на сніданок; 6 на обід; 4 – на вечерю;
  • Їсти потрібно не поспішаючи та невеликими порціями;
  • Урізноманітнити меню можна японським супом місо;
  • Протягом дня смакуйте різними видами суші;
  • Суші-дієту слід доповнити легким, зеленим чаєм.

 

Купувати суші варто у перевірених ресторанах, які стежать за свіжістю продуктів.

Ще один плюс – ця японська страва може допомогти не тільки в боротьбі із зайвою вагою, але і з серцево-судинними проблемами.

Однак сидіти на суші-дієті протягом тривалого часу не варто. Ця методика належить до монодієт. Отже, організм швидко втомиться від одноманітності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Харчування і дієти
В тему

Останні матеріали