Поради

8 дівчат розповіли, чого чекають від партнерів у ліжку…

8 дівчат розповіли, чого чекають від партнерів у ліжку…

Кажуть, що чоловіки були б вдвічі сміливіші, якби знали, про що думає прекрасна половина людства. Ми опитали десятки жінок, і ось що вони соромляться сказати своїм партнерам…

 

Секс – досі делікатна тема для українців. І якщо кохаються українці вправно, то говорити на пікантні теми досі не навчилися. Проте сайту t1.ua вдалося опитали десятки жінок, які давали відверті відповіді на пікантні запитання. Що ж дівчата хочуть сказати чоловікам?

 

Катя, фінансист, 34 роки

Втратила невинність у 18 років

Кількість партнерів: 5

Можеш розпитувати мене про секс з колишніми. Я опишу все до найдрібніших та найбрудніших подробиць. Ми, жінки, також любимо хвалитися своїми любовними пригодами. Я розповім про те, з ким була, де, в якій позі і що при цьому відчувала. Ми навіть можемо повторити те, що я вже колись робила. От тільки, не злися і не засуджуй після того, як познайомишся з моєю темною стороною…

 

Ірина, менеджер, 29 років

Перший секс у 24 роки

Кількість партнерів: 2

Я не зможу відмовити тобі в клубі після бокалу п’янкого вина! Запроси мене на повільний танець, навіть якщо грає швидка музика. Обніми, поцілуй у шию. А тоді запропонуй розважитись в темному куточку закладу. Якщо я люблю тебе, то сама поведу за руку до виходу.

 

Ліля, ресторатор, 25 років

Втратила невинність у 17 років

Кількість партнерів: 1

Ти смієшся, бо я читала «50 відтінків сірого»? А дарма! Після цієї книги я готова до нових експериментів. Зокрема, в одній зі сцен Крістіан напоїв Анастейшу водою. А коли її сечовий міхур був повний, вони кохалися. За словами міс Стілл, відчуття були незвичайні, а оргазм – неймовірним. Я теж так хочу…

 

Марина, домогосподарка, 26 років

Перший інтимний досвід отримала у 16 років

Кількість партнерів: 1

Іноді я навмисне залишаю двері ванної незамкнені. А тоді починаю гратися з собою у душі і чекаю, що ти прийдеш і приєднаєшся до мене.

 

Анна, журналіст, 36 років

Перший секс у 23 роки

Кількість партнерів: 3

Не цілуй мене під час сексу. До і після – я за! Але не коли ти в мені. В такий момент мені дихати тяжко, не те щоб відповідати на твої поцілунки.

 

Марія, консультант, 21 рік

Втратила невинність у 19 років

Кількість партнерів: 4

Запитай, чого я хочу. Ти навіть не уявляєш межі моєї розкутості! Сором заважає мені підняти пікантні теми. Обіцяю, тебе приємно здивують мої еротичні фантазії.

 

Наталка, викладач, 39 років

Перший партнер у 21 рік

Кількість партнерів: 1

Ти начитаєшся журналів і думаєш, ніби мені подобається чотиригодинний секс… Милий, якщо я збуджена, не пихти на мені так довго. Мені, як і тобі, хочеться швидше відчути оргазм.

 

Оксана, медсестра, 30 років

Зайнялася сексом у 22 роки

Кількість партнерів: 3

Ранкова ерекція – винятково чоловічий привілей? Ох, коханий, ти ще так мало про мене знаєш! Часто я прокидаюся з набряклим клітором і відчуваю легке поколювання в ділянці статевих губ. Все це говорить, що я готова до сексу. Саме тому я зранку така грайлива. А ти, замість того, щоб задовольнити мене, заплигуєш у штани та біжиш на роботу…

 

Дівчата, будьте сміливішими!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему