Поради

Хто вони, найпопулярніші зайчики та кролики?

Хто вони, найпопулярніші зайчики та кролики?

Вважаєте, що тільки у людей є свої знаменитості? Ні! У світі тварин також багатого кумирів. Зокрема, не останнє місце серед звірини, займають популярні зайчики та кролики…

 

Хто вам подобається більше: зайчики чи кролики? Сьогодні ми пропонуємо ознайомитися з найвідомішими вухастими з фільмів, мультфільмів, реклам та сторінок журналу, а також дізнатися про них найцікавіші факти.

 

Плейбой

Перший випуск журналу «Плейбой», з Мерлін Монро на обкладинці, вийшов у грудні 1953 року. А всесвітньо відомий кролик з’явився на палітурці вже у другому випуску і відтоді прикрашає собою всю продукцію бренду. Цікаво, що серед претендентів на роль логотипу журналу був і олень. Проте Хью Хефнер відмовився від цієї ідеї. Вибір на зайця впав і завдяки його сексуальному символізму.

 

Роджер

Один із найхаризматичніших кроликів прийшов у світ 1988 року з фільмом «Хто підставив кролика Роджера?». Головний герой – джерело виняткового гумору. Ви ще не дивилися цього кіно? Тоді мерщій вмикайте! Картина, де мультяшки живуть разом із людьми, повинна вам сподобатися, адже недарма їй дали відразу три премії «Оскар».

 

Багз Банні

Ну хто не любить божевільного Багза Банні? Мабуть, тільки Даффі. Мільйони глядачів обожнюють його за колоритний бруклінський акцент та коронну фразу: «What’s up, Doc?» Пройшло майже 80 років, відколи кролик з’явився на екрані. Проте глядачу досі цікаво спостерігати за його пригодами.

 

Квікі

Вгадайте, хто вміє закручувати вуха? Звичайно, це Кролик Квікі, який з в 1973 року рекламує продукцію «Nesquik». Це сьогодні він одягнений в модні джинси, круті кеди та жовту футболку. А до 2000 року він носив лише медальйон.

 

Сніжок

Все більшої популярності здобуває милий і пухнастий із вигляду, але колючий та злобний у середині кролик Сніжок із мультфільму «Секрети домашніх тварин». В оригіналі вухастий говорить голосом американського коміка Кевіна Гарта, відомого за фільмами «Весільний майстер» та «Півтора шпигуна». Українською Сніжка озвучував шоумен Сергій Притула. Під час дубляжу актор навіть втратив голос.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему