Поради

Який відтінок вибрати? Відтінки, які личать усім

Який відтінок вибрати? Відтінки, які личать усім

Яку помаду вибрати? Якими тінями накраситися? Які рум’яна мені підходять? Ви досі не визначилася з тоном? Не хвилюйтесь, є відтінки, які личать усім.

 

Незважаючи на нашу безмежну любов до косметики, вибір нових засобів макіяжу – справа клопітка. Витративши півдня на вибір вишневої помади, тільки вдома переконуєшся, що потрібно було обрати зовсім інший колір. Пропонуємо відтінки, які підійдуть кожній панянці.

 

Персиковий

Йога в парку, перший поцілунок і персикові рум’яна – ось що гарантовано покращує колір обличчя. Персиковий складається з однакових пропорцій спокійних жовтого та рожевого. Оскільки один із цих кольорів є півтоном будь-якого відтінку шкіри, така хімія робить персик вигідним для усіх відтінків шкіри. Секрет створення рум’янцю а-ля натюрель криється в дозуванні: тут головне – не перестаратися.

 

Червоний

Класичний червоний колір містить однакові частки теплого оранжевого, коричневого і холодного малинового кольору. Класична червона помада підходить дівчатам із будь-яким кольором шкіри обличчя, волосся, очей. При цьому слід пам’ятати, що, роблячи акцент на губах, макіяж очей має бути не надто яскравим.

 

Сливовий

З численних відтінків фіолетового – баклажановий, аметистовий, ліловий – найбільш універсальним є колір сливового варення. Сливова підводка війкового контуру (м’яка або графічна) прекрасно замінить чорний або коричневий олівець. Неяскравий благородний колір матиме сучасний вигляд, не перетягуючи всієї уваги на себе.

 

Таупо

У сіро-бежевому тоні переплелися холодна і тепла палітри. Не знаєте, до якого кольоротипу ви належите? Все ще не перейшли на «ти» з тінями? Довіртеся кольору таупо, нанесіть тіні цього відтінку – і не сумнівайтеся в правильності вибору.

 

Кобальт

Синій колір теж входить в топ нейтральних відтінків, навіть такий яскравий, як кобальтовий. Його можна використати у вигляді підводки для очей, а також – як тіні. На світлошкірих блондинках, засмаглих брюнетках і рудих дівчатах із зеленими очима – безкомпромісний синій матиме неперевершений вигляд.

 

Шампань

Відтінок шампанського на шкірі повинен бути напівпрозорим золотистим з ніжно-рожевим. Тільки в цьому випадку його можна вважати універсальним. Найкращий вигляд мають рідкі «ігристі» хайлайтери, ба більше – їх можна наносити на повіки і зробити акценти на губах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему