Поради

Як гарантовано стерти зморшки із обличчя

Як гарантовано стерти зморшки із обличчя

Не бажаєте дивитися на себе у дзеркало? Вам не подобаються зморшкувате лице, яке ви там бачите? Косметологи розкривають секрети молодості.

 

 

Сьогодні і чоловіки, і жінки можуть легко позбутися від мімічних зморшок і скинути при цьому кілька десятків років. Ін'єкція препарату Botox (Ботокс) і Dysport (Диспорт) – один із найпопулярніших, швидких і найбезпечніших методів безопераційної корекції.

Процедура із застосуванням ботокса наразі є однією із найефективніших проти зморшок. Кращих за ефективністю процедур зараз не існує. Чимало дискусій точаться із приводу його безпечності, однак провідні фахівці запевняють – якщо процедуру виконують професіонали, вона цілком безпечна, адже ботокс вводять навіть діткам, хворим на ДЦП, при чому в двадцятикратних розмірах.

 

Препарати Ботокс і Диспорт – це зареєстровані торгові марки лікарських препаратів, які є високоочищеним ботулотоксином типу А.

Дія препарату пов'язана із тривалою блокадою передачі імпульсів з нервових закінчень на м'язові волокна, що призводить до стійкого локального розслаблення мімічних м'язів, і, як наслідок, – зникнення або зменшення мімічних зморшок.

Дрібні мімічні зморшки зникають в 100% випадків, глибокі мімічні зморшки і складки – в 70% випадків.

Ін'єкції ботулотоксину для усунення мімічних зморшок обличчя є серйозною лікарської процедурою, яку можуть виконувати тільки фахівці – неврологи і косметологи, котрі мають спеціальну підготовку і досвід в проведенні таких ін'єкцій. Міміка обличчя після застосування препаратів, всупереч чуткам, не зникає, а просто стає спокійнішою і контрольованішою. Обличчя не перетвориться в маску і не втратить своєї виразності. Ви, як і раніше, будете хмуритися, посміхатися, дивуватися. Тільки на лобі зникнуть поздовжні борозенки, на переніссі – глибокі складки, навколо очей – гусячі лапки, шкіра буде світитися здоров'ям і молодістю!

 

Феруловий пілінг – попереджає виникнення і стирає мімічні зморшки

Пілінг феруловою кислотою – вид хімічної чистки, який дозволено використовувати в будь-яку пору року, що є головним його «плюсом». У будь-якому віці (природно, крім дитячого) цей пілінг чинить благотворний вплив: вилікує проблемну шкіру, усуне підвищену жирність, освіжить і омолодить обличчя. Жінкам (і чоловікам – теж) від 35 років цей пілінг показаний як регулярну процедуру, оскільки саме із цього віку зазвичай з'являються пігментні плями, починається в'янення шкіри.

Одна з відмінних якостей цього пілінгу – відсутність лущення шкіри обличчя в наступні кілька днів після процедури.

Всі неглибокі недоліки вже після першого сеансу або повністю зникають, або стають непомітними. Ефекти, які можна помітити вже після першого сеансу: свіжий, здоровий і доглянутий вигляд; відсутність прищів, почервоніння, постакне, широкі пори; шкіра гладенька, пружна, приємна на дотик; дрібні зморшки разгладжені, глибокі – менш помітні; відрегульоване вироблення підшкірного жиру; клітини оновлені і насичені корисними, необхідними їй речовинами.

 

Ретиноєвий пілінг – омолоджує і підходить усім

Ті, хто був на сеансі ретиноєвого пілінгу, відзначають, що оброблені ділянки омолодилися, стали ніжними на дотик, гладенькими, чистими. Тон шкіри вирівнявся. Корекція відбувається завдяки особливому складу таких активних кислот, як: фітинова, ретиноєва, азелаїнова, аскорбінова. Пілінг стимулює клітини до регенерації, стирає омертвілий шар, активує процеси, що відповідають за еластичність, омолоджує епітелій і уповільнює старіння. Складові пілінгу пришвидшують вироблення колагену, який перешкоджає появі зморшок, мінімізує розмноження шкідливих мікроорганізмів. Дана косметологічна процедура підходить усім. Її можна робити навіть при гіперактивності шкіри. Рекомендують курс чоловікам та жінкам від 25 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему