Поради

Як правильно повісити підкову, щоб вона принесла щастя в оселю

Як правильно повісити підкову, щоб вона принесла щастя в оселю

Найпопулярнішим талісманом на добробут у домі вважається кінська підкова.

Але щоб вона приваблювала в оселю спокій і достаток, потрібно правильно її повісити, запевняють знавці в області сакральних сил.

У старовину українці підкову завжди поміщали на зовнішній стороні вхідних дверей кінцями вниз, не прибиваючи цвяхами – це найпоширеніше застосування талісмана. Втім, підкова може послужити благополуччю та виконанню бажань і в певному місці всередині приміщення, вважають езотерики. Так, якщо помістити її над дверима, це сприятиме вирівнюванню енергетики. Підкова біля каміна або печі привабить до хати достаток. Якщо повісити її над узголів'ям ліжка самотньої людини, це допоможе їй знайти свою другу половинку.

Багато автолюбителів тримають підкову поруч із собою в машині – вважається, що це допоможе уникнути неприємностей у дорозі. Тим же, хто хотів би поправити своє матеріальне становище, радять покласти підкову на підвіконня в першу ніч повного місяця кінцями в кімнату.

Залишається лише роздобути справжню кінську підкову (її імітація сакральної сили не має). Причому, як запевняють знавці, найсильнішою буде підкова, яка добре послужила за своїм прямим призначенням. Знайти таку підкову – вже половина справи, а далі залишиться покластися на таємничу силу амулету, в яку щиро вірили наші предки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, поради астролога, щастя
В тему