Поради

Куди ви поїдете у подорож, коли сниться ящик

Куди ви поїдете у подорож, коли сниться ящик

Відповідно до сонника Міллера, якщо ви уві сні відкриваєте ящик з товарами – це віщує невимовні багатства та чудові поїздки в далекі країни зі щасливими враженнями.

Наснився ящик

  • Якщо ящик порожній – то чекайте на розчарування у справах.
  • Уві сні бачити ящик, повний грошей, – говорить про швидке звільнення від ділових турбот та приємний відпочинок.

Значення сну про ящик

  • За сонником Фрейда, бачити уві сні порожній ящик - якщо ви жінка, то у вас розвинений комплекс великого статевого члена. Це означає, що своїх партнерів ви оцінюєте за одним-єдиним критерієм - величиною цього органу, при цьому всі інші можливі переваги для вас залишаються поза увагою. Ну що ж - справа ваша, проте таким чином ви сильно обмежуєте можливість отримання нових емоцій та й взагалі... Чоловіки зі скромним членом часто виявляються набагато ніжнішими коханцями, ніж статеві «гіганти».
  • Складати в ящик якісь речі - ви так ретельно готуєтеся до майбутньої зустрічі з симпатичною вам людиною, так розраховуєте на позитивні емоції, що, на жаль, нічого не вийде - або ви взагалі не зустрінетесь через якісь обставини, або посваритеся через дрібниці.
  • Ритися в ящику в пошуках чогось - те, що ви маєте в сексі, здається вам недостатнім, хочеться чогось нового, незвіданого. Не варто зациклюватися на пошуках новизни, тому що так ви ризикуєте розгубити те, що маєте.
  • Якщо вам сниться поштова скринька, значить, на вас незабаром чекають новини від когось, хто живе далеко від вас, але стосунки між вами досі зберігаються дуже теплі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, секс, прогноз астрологів
В тему

Останні матеріали