Поради

Які фрази відлякують від нас щастя

Які фрази відлякують від нас щастя

Виявляється, деякі прості фрази можуть принести нам чимало проблем.

Кожна людина хоче бути щасливою. А щоб знайти бажане, потрібно мати певний настрій, який показує Всесвіту нашу готовність мати це бажане. Тому важливо уважно стежити за тим, що ми говоримо та думаємо – думки, як відомо, матеріальні і ми набуваємо саме те, що «запланували».

Спробуємо розібратися з деякими фразами (які ми можемо часто вимовляти), які можуть заважати набуттю щастя.

  1. «Я не»

Некрасива, нещаслива, недостойна, огидна і т.д. Будь-яка негативна оцінка себе призведе до того, що саме так до нас і ставитиметься світ і люди, що його населяють. Я – невдаха, добре, ось тобі чергова невдача. Тому відстежуйте свої думки, перш ніж вони перетворилися на слова, що руйнують. Згадуйте інші ситуації або час, коли, навпаки, щастило. Хваліть себе і підтримуйте, і саме так ставитиметься до вас світ.

  1. «Мені б твої проблеми!», «Я б на твоєму місці».

Тут є і заздрість та спроба стати на шлях іншої людини. А він може виявитися дуже навіть не солодким. У чому ви легко зможете переконатись, коли дійсно отримаєте ті самі чужі проблеми, але вже у своєму житті. Тому краще так: «Бажаю тобі впоратися», «Я маю ідею, як це подолати. Хочеш, розповім?» Підтримка набагато краща за знецінення чужого досвіду, чию справжню ціну ви, швидше за все, не знаєте.

  1. «Це не про мене», «Зі мною подібне статися не може!»

Як відомо, не варто зарікатися. Це стосується і добрих і поганих ймовірностей. Якщо йдеться про погане: «Я так безглуздо не вчиню ніколи», то тут може бути і гординя, і страх. І ми отримаємо ситуацію, в якій з великою ймовірністю саме так себе і поведемо. Тому краще інакше: «Мені страшно, що подібне може статися зі мною. Я спробую зрозуміти, як це сталося, і знайти спосіб допомогти подолати цю ситуацію». Неприємності трапляються, але найголовніше – це наше вміння з ними справлятися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, психологія, Поради
В тему