4 Березня 2022
Новини

Коли закінчиться війна в Україні: прогнози екстрасенса

Коли закінчиться війна в Україні: прогнози екстрасенса

На тлі військового вторгнення Росії в Україну кожен із нас уболіває за долю України і за життя співвітчизників.

Переможець телешоу «Битва екстрасенсів», провидець Максим Гордєєв запропонував українським журналістам розповісти, що ж нас може чекати у найближчому майбутньому, та відповів на найбільш болючі питання.

Як довго триватиме війна

Про це Максим Гордєєв зазначив: Україні доведеться пережити три хвилі нападу. Під час першої окупанти будуть закидати Україну своїми військовими, як гарматним м’ясом. Це власне, й відбувалося в перший тиждень повномасштабного наступу.

«Коли почнеться друга хвиля, вони використовуватимуть білоруські війська для того, щоб знову прикритися іншими людьми. Цю хвилю ми теж спокійно подолаємо, – запевним екстрасенс. – І ось тоді станеться третя хвиля. Заключна. В ній Путін буде використовувати максимальну кількість зброї та найпрофесійніших своїх найманців. Тому на питання ««Наскільки швидко війна закінчиться», можу відповісти так: нам потрібні від кількох тижнів до 8 місяців».

Проте цих вісім місяців, зазначає Максим Гордєєв, – це період не активних бойових дій, а повного відновлення незалежності України.                                                     

Чи боятися нам ядерної боєголовки

На запитання, за ким буде перемога в цій війні, провидець навіть не сумнівається: за українським народом.

«Ми маємо найпотужнішу зброю – єднання. В ньому наша сила. І хай до тепер ми не в усьому знаходили спільну мову, але саме зараз ми сильні, як ніколи раніше. Тому нам усе вдасться, – упевнений провидець. – Карти Таро чітко показали двійку Кубків, що символізує потужний енергетичний союз із дуже важливим партнером чи країною. Також випала карта Зірки, яка обіцяє не лише нашу перемогу, а й те, що ми відвоюємо свою землю попри все».

Щодо небезпеки ядерної війни, якою постійно шантажує кривавий карлик, то Максим Гордєєв заспокоює:

«Забудьте про страшну «червону кнопку», яку він із собою нібито носить. путін зникне так само раптово, як і з’явився. Але це станеться тільки тоді, коли путін зрозуміє, що його час наблизився до кінця».

Путіна з’їдає смертельна хвороба

Логічно, журналісти уточнили, чи стане війна початком кінця кривавого тирана. Однак у цьому питанні не все так, як би нам хотілося.

«Імовірність такого розвитку подій не велика. Путін сильно тримається за владу. Скинути його росіянами майже неможливо. Тому що росіяни – слабкий народ та історично звиклий підкорятися, – сказав провидець. – Але путін уже й так при смерті. Його невпинно з’їдає важка хвороба. На нього випадає карта Смерті. Просто над ним зараз чаклують багато шаманів і так підтримують здоров’я путіна».

Попри все, енергія кривавого карлика майже вичерпалася, вважає провидець. Всередині Росії теж почалися незворотні зміни. Після провального бліцкригу Росії в Україні тамтешні люди побачили слабкість і недолугість імперії та її владної верхівки. Сліпа довіра до путіна розвіялася. І таке розчарування вірусом буде стрімко ширитися країною ворога.

Крім того, путін став ізгоєм у світі. Підтримки союзників він не отримає ні найближчим часом, ні в майбутньому.

«Смерть путіна вже близько: наприкінці випала карта Башти, де зображена фортеця під ударом блискавки, що вражає корону, як найвищу точку вежі», – додав екстрасенс.

На запитання, чи піде Путін, як і Гітлер, на самогубство, Максим Гордєєв хитає головою:

«Ні, Путін ніколи не накладе на себе руки. Йому легше буде знищити весь світ, ніж убити себе. Єдине, що я бачу за своїми відчуттями, – він може зникнути: тобто сховатися, втекти».

Сильна гривня і вступ до НАТО

Що ж до стосунків, які складуться в майбутньому між українцями та росіянами, то Максим Гордєєв не став малювати райдужних картин: «Для Росії звичне явище воювати, вбивати, окуповувати. Згадайте Югославію, Чечню, Грузію. Вони забрали наші Крим, Луганськ, Донецьк». Вони влаштували Іловайський котел і при цьому не мали ні грама жалю до сотень загиблих. Росіяни ніколи не відчували за собою провини. Тож не відчувають її і тепер.

Але попри всі ті злочини та звірства, до яких вдалися москалі, українці не опустилися до рівня ворогів. На зло вони відповідають добром: годують полонених, надають медичну допомогу і можливість спілкуватися з ріднею в РФ.

Але й у такому невмінні ненавидіти наша сила. Ми живемо за заповідями Божими і тим, хто в нас каменем, ми відповідаємо хлібом. Саме за це Господь віддячить нашій багатостраждальній Україні.

Після війни наше життя кардинально зміниться у кращий бік, каже Максим Гордєєв:

«Навіть найважчі випробування мають свої плюси. Так станеться і з Україною. Завдяки війні, як би парадоксально це не звучало, ми здобули повагу й авторитет у всьому світі. Тож у майбутньому нас почнуть по-новому сприймати у всьому світі. Окрім політичних дивідентів та вступу в НАТО, ми здобудемо вплив у світовій економіці  а наша гривня буде сильною ьа стабільною», – запевнив провидець.

Що з озвученого Максимом Гордєєвим виявиться правдою, а що так і залишиться мрією, – поживемо побачимо. Але дуже сподіваємося, що все в нас буде якнайкраще!

Слава Україні!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, екстрасенси
В тему

Останні матеріали