3 Грудня 2022
Новини

Як зміцнити стосунки: 10 приємних дрібничок

Як зміцнити стосунки: 10 приємних дрібничок

Любовні стосунки бувають безхмарними та наповненими виключно позитивними емоціями лише на самому початку. Цукерково-букетний період зазвичай не затьмарюється сварками, образами та претензіями. Але потім, коли перший сплеск почуттів затихає, у парі починають виникати непорозуміння, які за неправильних дій партнерів можуть стати причиною розставання.

Є прості способи покращити відносини, і вони доступні для кожного. Не потрібно витрачати багато грошей або робити щось героїчне, щоб повернути вектор напряму взаємних почуттів у потрібний бік. Достатньо поставити собі за мету вивести відносини на новий етап розвитку і чітко дотримуватися цієї мети.

1. Робити компліменти

Найчастіше партнери, які вже довгий час живуть разом, перестають тішити один одного приємними словами. Адже кожному подобається чути про себе добре. Чому б не ввести це у звичку – щодня говорити другій половинці про його переваги. Помічати можна все, що завгодно – красу обличчя та тіла, сексуальність, гострий розум.

Особливу увагу слід приділити компліментам, які стосуються сфери сексу. Важливо, щоб партнери були впевнені, що вони збуджують одне одного. А для цього потрібно вимовляти вголос фрази, на кшталт «ти шалено мене заводиш», «я чекаю ночі, щоб опинитися з тобою в ліжку» або «у тебе розкішне тіло, яке манить мене».

2. Дарувати подарунки

Йдеться не про дорогі презенти, які прийнято подавати на значні свята. Щоб вогонь бажання та взаємного розуміння у парі не згасав, потрібно час від часу робити один одному приємні сюрпризи. Наприклад, чоловік може подарувати дівчині красивий букет її улюблених квітів, а вона йому – стильну запальничку чи щось із смачної їжі.

3. Влаштовувати романтичні вечори

Як би банально це не звучало, але без романтики відносини швидко стають нудними та буденними. Щоб у парі процвітала гармонія, потрібно хоча б іноді доставляти один одному ніжні та яскраві емоції. І один із чудових способів це зробити – влаштувати романтичну вечерю зі свічками, шампанським та гарною музикою. Така вечеря, без сумніву, плавно перетече у пристрасну ніч кохання.

4. Освідчуватися в коханні

Не варто думати, що якщо партнер один раз почув визнання у ніжних почуттях, то цього достатньо. Звичайно, ні. Важливо якомога частіше говорити другій половинці про своє трепетне до неї/ньому відношення. Необов'язково підбирати хитромудрі химерні фрази або писати любовні вірші. Навіть звичайні слова «я тебе люблю» вселяють впевненість і віру в те, що стосунки продовжуватимуться довго.

5. Обмінюватися інтимними повідомленнями

Коли партнери знаходяться далеко один від одного, любовний зв'язок неминуче слабшає. Однак його можна і потрібно підживлювати, надсилаючи один одному повідомлення пікантного характеру. Почати можна зі звичних слів про кохання, а потім перейти до більш інтимних моментів. За бажання можна навіть організувати текстовий вірт. А якщо доповнити листування еротичними фото, то стане ще краще – на момент зустрічі обидва інтернет-співрозмовники згорятимуть від сексуального бажання.

6. Займатися коханням

На жаль, іноді партнери настільки звикають один до одного, що сексуальний потяг з часом стає дуже слабким. І тоді із стосунків майже чи зовсім зникає секс. Але допускати такого в жодному разі не можна. Інтим – важлива частина любовних та сімейних стосунків, яка скріплює партнерів і загалом робить життя щасливішим. Нескладно виділити час на інтимні радості, головне викликати інтерес у партнера.

Щоб секс став яскравішим, варто використовувати зручні секс-іграшки. З маленькими вібруючими приладчиками прелюдія стане неймовірно збуджуючою. А є секс-девайси, які можна застосовувати прямо під час фрикцій – наприклад парний вібратор або ерекційне кільце. Для розігріву ідеально підходять такі пристрої, як віброкуля, вібромасажер, кліторальні вібратори та аксесуари для анальної стимуляції. Також варто звернути увагу на масажери простати та атрибути для БДСМ.

7. Збуджувати одне одного

Щоб завести один одного в плані сексу, також знадобляться інтимні пристрої. Наприклад, можна організувати одночасну мастурбацію, коли кожен партнер пеститиме себе на очах іншого. Це неймовірно збуджує, особливо якщо робити все повільно і не стримувати стогін. Дівчина може використовувати для ласк вібропулю або класичний вібратор, а чоловік – прозорий мастурбатор. Тоді сексуальне бажання точно злетить до неба.

8. Виявляти турботу

В ідеалі люблячі партнери повинні оберігати один одного, дбати та доставляти приємні душевні відчуття. Турботу можна показувати у різний спосіб – приготувати смачну вечерю, зробити розслабляючий масаж, допомогти впоратися з домашніми справами. Головне – виявляти увагу, підтримуючи та намагаючись зрозуміти другу половинку у будь-яких ситуаціях. З часом турбота партнерів один про одного увійде до звички, планомірно зміцнюючи відносини.

9. Цілуватися

Трапляється, що подружжя, проживши кілька місяців чи років у шлюбі, навіть займаючись сексом, нехтує поцілунками. Це дуже погано, тому що віддаляє партнерів один від одного на емоційному рівні. Поцілунки можуть відбуватися спонтанно або навмисно, але важливо, щоб це робилося від душі - за покликом серця, що любить. Можна навіть спеціально відводити час для таких ніжних пестощів, коли ніхто і ніщо не заважає насолоджуватися один одним.

10.Заряджати оптимізмом

Жодна проблема не повинна порушувати гармонію у відносинах. Що б не сталося, потрібно підтримувати позитивний настрій. Кожен із партнерів має бути повністю впевнений, що друга половинка завжди не його стороні. Такий підхід робить партнерів невразливими, вони починають відчувати себе у безпеці. У важкі періоди варто жартувати та налаштовувати один одного на сприятливий результат. Іноді досить просто посміятися разом – і проблеми вже не здаватимуться такими нерозв'язними.

Любовні стосунки – це завжди певною мірою робота, але робота приємна. Взаємне розуміння, добрий і регулярний секс, підтримка один одного у всьому – ось основа міцного зв'язку між закоханими людьми. І навіть у моменти образ чи сварок, якщо партнери довіряють один одному, стосункам ніщо не загрожуватиме.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, кохання, стосунки
В тему

Останні матеріали